ANGi αισθητήρας πρόσκρουσης για ποδηλάτες

Όταν η Specialized ξεκίνησε τη διάθεση του ANGi και της εφαρμογής Specialized Ride App πριν από λίγους μήνες, επανακαθόρισε τις δυνατότητες του ποδηλατικού κράνους προσφέροντας επιπρόσθετη ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά την πρόσκρουση. Μέχρι τώρα, η τεχνολογία αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο στα μοντέλα κρανών της Specialized που έρχονταν εξοπλισμένα με τον ειδικό αισθητήρα, ή σε συμβατά μοντέλα της, κατασκευασμένα με πρόβλεψη να δεχτούν τον αισθητήρα ως αξεσουάρ. Όμως η τεχνολογία αυτή είναι πια συμβατή με περισσότερα ποδηλατικά κράνη και ενεργοποιείται ακόμη ευκολότερα.

Συμβατό με όλες τις μάρκες κρανών και τα περισσότερα μοντέλα

Μετά από μια αυστηρή σειρά εργαστηριακών και πραγματικών δοκιμών, ο αισθητήρας ANGi μπορεί πλέον να τοποθετηθεί στα περισσότερα κράνη ποδηλασίας, είτε πρόκειται για παλαιότερα μοντέλα της Specialized, είτε για κράνη άλλων κατασκευαστών. Τώρα πια, όλες οι μονάδες ANGi συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες για την τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε κράνος ποδηλασίας. Δυστυχώς, ορισμένα μοντέλα παραμένουν ασύμβατα λόγω του ασυνήθιστου σχήματος ή της κατασκευής τους, αλλά η πλειοψηφεία τους μπορεί να δεχτεί τον αισθητήρα ANGi χωρίς προβλήματα.

Η ετήσια συνδρομή είναι πλέον δωρεάν

Αν και αρχικά η Specialized ζητούσε την πληρωμή ετήσιας συνδρομής για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ANGi μέσω του Ride App, μετά από απαίτηση ποδηλατών από ολόκληρο τον κόσμο, η εταιρεία συμφώνησε ότι κανείς δεν πρέπει να πληρώνει "ασφάλιστρο" για να απολαμβάνει την τεχνολογία αυτή. Έτσι, με την εισαγωγή του κωδικού ενεργοποίησης στην εφαρμογή, η υπηρεσία ενεργοποιείται πια δια βίου του αισθητήρα, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Με τα ίδια χαρακτηριστικά

Οι ιδιοκτήτες κρανών από άλλους κατασκευαστές απολαμβάνουν τα ίδια χαρακτηριστικά με όσους φορούν κράνος με προεγκατεστημένο το ANGi.

  • LIVE TRACKER / ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ: Η τεχνολογία ANGi σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη διαδρομή σας πριν καν ξεκινήσετε. Μπορείτε να στείλετε στις επιλεγμένες επαφές σας ένα live tracking link ώστε να σας παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο.
  • CRASH DETECTOR / ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ: Εάν ο αισθητήρας ANGi ανιχνεύσει πρόσκρουση κατά τη διαδρομή σας, μπορεί να στείλει μια γραπτή ειδοποίηση στις επαφές ασφαλείας σας, ενημερώνοντάς τους ότι πιθανότατα είχατε κάποια πτώση.
  • SAFETY BEACON / ΦΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Εκτός από την ειδοποίηση των επαφών σας ότι ενδέχεται να έχετε πέσει, ο αισθητήρας ANGi και το Ride App θα αποστείλλουν τις GPS συντεταγμένες σας σε όλες τις επαφές που έχετε ορίσει μέσα στην εφαρμογή Ride App.
  • TIME-BASED SAFETY ALERTS / ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥ: Η λειτουργία των ANGi και Ride App προϋποθέτει την ύπαρξη σήματος κινητής τηλεφωνίας. Εάν ποδηλατείτε σε περιοχή χωρίς σήμα κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενημερώσεις ασφαλείας βάσει χρόνου. Απλά ορίστε τον εκτιμώμενο χρόνο της διαδρομής σας πριν ξεκινήσετε, και αν δεν έχετε επιστρέψει μέσα στο χρονικό αυτό περιθώριο, θα αποσταλεί αυτόματα μια ειδοποίηση στις επιλεγμένες επαφές σας η οποία θα αναφέρει την τελευταία σας καταγεγραμμένη θέση.

ANGi αισθητήρας πρόσκρουσης για ποδηλάτες

Για ποιους είναι το ANGi

Για κάθε ποδηλάτη που κουβαλάει τηλέφωνο μαζί στις διαδρομές του, ανεξάρτητα από τη μάρκα του κράνους του, των αποστάσεων που καλύπτει ή του επιπέδου φυσικής του κατάστασης.