Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 1.199,00
€ 900,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Πανάλαφρος και στιβαρός ταυτόχρονα σκελετός αλουμινίου τριπλής διατομής, με κωνικό κούτελο, και κωνικό κούτελο σε εισαγωγικό hardtail; Πώς είπατε.;!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

BK27021


Πανάλαφρος και στιβαρός ταυτόχρονα σκελετός αλουμινίου τριπλής διατομής, με κωνικό κούτελο, και κωνικό κούτελο σε εισαγωγικό hardtail; Πώς είπατε.;!

H σειρά X-vert της Corratec φανερώνει την ειδοποιό διαφορά του brand έναντι των άλλων με τον πιο εύγλωττο τρόπο: Την απαράμιλλη ποιότητα στα χαρακτηριστικά του σκελετού.

Για τη συγκεκριμένη κατηγορία και εύρος τιμής το X vert θεωρείται εισαγωγικό ποδήλατο για το cross-country. Θεωρείται μόνο, γιατί στην πράξη η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του σκελετού του, αντιστοιχούν σε ποδήλατα υψηλότερης κατηγορίας. Με σωλήνες αλουμινίου, όχι μονής, ούτε διπλής, αλλά τριπλής διατομής το πλαίσιο γίνεται ελαφρύ, αλλά και άκαμπτο εκεί που πρέπει. Εκτός βέβαια από αυτά ο σκελετός έχει ενισχυμένο κωνικό κούτελο, press-fit μεσαία τριβή για ακόμα χαμηλότερο βάρος, και είναι γεωμετρημένο έτσι ώστε να χωράει και διπλό δισκοβραχίoνα για τους βαρυπατητές της ιστορίας. Σε συνδυασμό με τα προσεγμένα περιφερειακά του το ποδήλατο αυτό εγγυάται ότι δεν θα μείνετε απαρατήρητοι καθώς θα περνάτε σαν αέρινο γερμανικό πάντσερ από τα μονοπάτια.

Το Elite έρχεται εξοπλισμένο με τα κορυφαία περιφερειακά SRAM Eagle 1x12, με εύρος γραναζώματος 32 x 11-50, με 29άρηδες τροχούς ΖΖΥΖΧ Cross Attack, με 100άρα ανάρτηση αέρος SR Suntour XCR Air RLR , με Tektro HDM275 υδραυλικά δισκόφρενα και μεγάλους 180άρηδες ρότορες. ΜΕ αυτά τα δεδομένα, ε δεν το λες και hardtail εισαγωγικής κατηγορίας. Μάλλον μην το πεις ούτε του παππά.

  • Ψαλίδια χαμηλού προφίλ: κορυφαία μετάδοση ώθησης και καθαρό ψαλίδι κάτω από την αλυσίδα, απαλλαγμένο από κροτάλισμα της αλυσίδας πάνω στο σκελετό.
  • Η γεωμετρία του έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για δύο δίσκους αλυσίδων.
  • Press-fit Μεσαία Τριβή: Η Press Fit μεσαία τριβή είναι ελαφρύτερη και μέσω της μεγαλύτερης διαμέτρου του στρόφαλου είναι επίσης πιο σταθερή από ένα παραδοσιακό κάτω στήριγμα.
  • Το κωνικό κούτελο είναι ειδικά ενισχυμένο για να μένει αλύγιστο κάτω και από ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις.
  • Μέγεθος τροχού 29": Ο μεγαλύτερος τροχός κυλάει καλύτερα. Ένας τροχός 29" απαιτεί περίπου 8% λιγότερη ενέργεια από τους 26άρηδες. Ο τροχός 29" χρειάζεται περισσότερο χρόνο στο ξεκίνημα, αλλά κυλάει εύκολα και γρήγορα πάνω από βράχους και ρίζες, κάτι που φέρνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα και περισσότερη άνεση.
Frame Corratec X Vert 29
Fork SR Suntour XCR Air RLR / Travel: 100 mm
Front Brakes Tektro HDM275 / Diameter: 180mm
Rear Brakes Tektro HDM275 / Diameter: 160mm
Stem ZZYZX SL Alloy
Handlebar ZZYZX SL Alloy Handlebar / Width: 760mm
Saddle Selle Italia X-Base
Seat post ZZYZX SL Alloy Seatpost / Outer diameter: 27.2 mm
Chainwheel SRAM SX Eagle DUB / Number of chainrings; Ratio: 1s; 32
Cassette SRAM PG1210 Eagle 12S / Number of pinions; Ratio: 12s; 11-13-15-17-19-22-25-28-32-36-42-50
Rear Derailleur SRAM SX Eagle
Levers SRAM SX Eagle
Rims ZZYZX Cross Attack 29 front & rear
Tires Continental Race King 2.2 front & rear
corratec x vert 29 elite bike geometry
corratec sizeguide 2018

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση