Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 1.399,00
€ 1.050,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Πανάλαφρος και στιβαρός ταυτόχρονα σκελετός αλουμινίου τριπλής διατομής, με κωνικό κούτελο, και κωνικό κούτελο σε εισαγωγικό hardtail; Πώς είπατε.;!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

BK27020


Πανάλαφρος και στιβαρός ταυτόχρονα σκελετός αλουμινίου τριπλής διατομής, με κωνικό κούτελο, και κωνικό κούτελο σε εισαγωγικό hardtail; Πώς είπατε.;!

H σειρά X-vert της Corratec φανερώνει την ειδοποιό διαφορά του brand έναντι των άλλων με τον πιο εύγλωττο τρόπο: Την απαράμιλλη ποιότητα στα χαρακτηριστικά του σκελετού.

Για τη συγκεκριμένη κατηγορία και εύρος τιμής το X vert θεωρείται εισαγωγικό ποδήλατο για το cross-country. Θεωρείται μόνο, γιατί στην πράξη η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του σκελετού του, αντιστοιχούν σε ποδήλατα υψηλότερης κατηγορίας. Με σωλήνες αλουμινίου, όχι μονής, ούτε διπλής, αλλά τριπλής διατομής το πλαίσιο γίνεται ελαφρύ, αλλά και άκαμπτο εκεί που πρέπει. Εκτός βέβαια από αυτά ο σκελετός έχει ενισχυμένο κωνικό κούτελο, press-fit μεσαία τριβή για ακόμα χαμηλότερο βάρος, και είναι γεωμετρημένο έτσι ώστε να χωράει και διπλό δισκοβραχίωνα για τους βαρυπατητές της ιστορίας. Σε συνδυασμό με τα προσεγμένα περιφερειακά του το ποδήλατο αυτό εγγυάται ότι δεν θα μείνετε απαρατήρητοι καθώς θα περνάτε σαν αέρινο γερμανικό πάντσερ από τα μονοπάτια.

Το Race που είναι η κορυφαία εκδοχή της οικογένειας X vert, έρχεται εξοπλισμένο με περιφερειακά Shimano SLX-XT, 1x12 με εύρος γραναζώματος 32 x 10-51, με 29άρηδες τροχούς ΖΖΥΖΧ Cross Attack, με 100άρα ανάρτηση Rox Shox JUDY Silver, με shimano ΜΤ200 υδραυλικά δισκόφρενα και 180άρηδες ρότορες. Με αυτά τα δεδομένα, ε δεν το λες και hardtail εισαγωγικής κατηγορίας. Μάλλον μην το πεις ούτε του παππά.

  • Ψαλίδια χαμηλού προφίλ: κορυφαία μετάδοση ώθησης και καθαρό ψαλίδι κάτω από την αλυσίδα, απαλλαγμένο από κροτάλισμα της αλυσίδας πάνω στο σκελετό.
  • Έτοιμο για δύο δίσκους: Η γεωμετρία του έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για δύο δίσκους.
  • Press Fit Bottom Bracket που είναι ελαφρύτερο και μέσω της μεγαλύτερης διαμέτρου του στρόφαλου είναι επίσης πιο σταθερό από ένα παραδοσιακό Bottom Bracket.
  • Κωνικός σωλήνας κεφαλής: Ο σωλήνας κεφαλής είναι ειδικά ενισχυμένος για να διαχειρίζεται τη δύναμη πιο αποτελεσματικά.
  • Μέγεθος τροχού 29": Ο μεγαλύτερος τροχός κυλάει καλύτερα. Ένας τροχός 29" απαιτεί περίπου 8% λιγότερη ενέργεια από τους 26άρηδες. Ο τροχός 29" χρειάζεται περισσότερο χρόνο στο ξεκίνημα, αλλά κυλάει εύκολα και γρήγορα πάνω από βράχους και ρίζες, κάτι που φέρνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα και περισσότερη άνεση.
Frame Corratec X Vert 29
Fork Rockshox Judy Silver 29" / Travel: 100 mm
Front Brakes Shimano MT 200 / Diameter: 180mm
Rear Brakes Shimano MT 200 / Diameter: 180mm
Stem ZZYZX SL Alloy
Handlebar ZZYZX SL Alloy Handlebar / Width: 760mm
Saddle Selle Italia X-Base
Seat post ZZYZX SL Alloy Seatpost / Outer diameter: 27.2 mm
Rims ZZYZX Cross Attack
Tires Continental Cross King 29" / Width: 55mm
Chainwheel Shimano Deore SLX / Number of chainrings; Ratio: 1s; 32
Cassette Shimano DEORE SLX 12S / Number of pinions; Ratio: 12s; 10-12-14-16-18-21-24-28-33-39-45-51
Rear Derailleur Shimano DEORE XT 12S
Levers Shimano DEORE SLX
corratec x vert 29 race bike geometry
corratec sizeguide 2018

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση