Γυναικεία σέλα Specialized Power με τεχνολογία MIMIC

Η πίεση από τη σέλα καθιστά την ποδηλασία πιο επίπονη απ' ό,τι πραγματικά είναι. Όμως, η ολοκαίνουργια σέλα Power από τη Specialized με τεχνολογία MIMIC εξαφανίζει τον πόνο και τα μουδιάσματα χάρη στην ειδική σχεδίαση που μιμείται την ανταπόκριση του σώματος σε διαφορετικούς τύπους πίεσης για να δημιουργήσει ισορροπία μέσα στους μαλακούς ιστούς.

Κάνοντας τα άβολα θέματα άνετα και πάλι

Η κοινωνία έχει επιβάλλει την άποψη ότι πρόκειται για ένα άβολο θέμα, όμως η πραγματικότητα είναι πως πολλές γυναίκες βιώνουν πόνο και μουδιάσματα από τη σέλα στον καβάλο τους κατά την ποδηλασία, κάτι που συχνά έχει σοβαρές συνέπειες: Κάποιες ποδηλατούν λιγότερο, κάποιες άλλες εγκαταλείπουν τελείως την ποδηλασία, και σε ακραίες περιπτώσεις ορισμένες γυναίκες θα αναζητήσουν ακόμη και χειρουργική επέμβαση.

Οι άνθρωποι της Specialized έκριναν ότι πρόκειτα για ένα πρόβλημα που χρήζει επίλυσης, έτσι κατέληξαν στη λύση της ολοκαίνουργιας γυναικείας σέλας Power με τεχνολογία MIMIC. Χάρη στη τεχνογνωσία του Body Geometry, η επαναστατική αυτή σέλα σχεδιάστηκε εργονομικά και δοκιμάστηκε με επιστημονικό τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η δομική και ανατομική υποστήριξη, παράλληλα με τη μείωση της πίεσης στην ευαίσθητη περιοχή.

Πως λειτουργεί

Η Specialized Power είναι η σέλα που βάζει πρώτη εσάς, την αναβάτρια. Πιστή στη φιλοσοφία Body Geometry, η σέλα αυτή έχει σχεδιαστεί  εργονομικά και δοκιμάστηκε με επιστημονικό τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η μείωση πίεσης στην ευαίσθητη περιοχή μέσω δομικής και ανατομικής υποστήριξης που επιτρέπουν την ανεμπόδιστη ροή αίματος σε περιοχές-κλειδιά. Το πολυστρωματικό σύστημα απορρόφησης που εμπεριέχεται στη σέλα αποτρέπει την υπερβολική πίεση στους μαλακούς ιστούς, ωστε να ποδηλατείτε ακόμη περισσότερο, με αυξημένη άνεση.

σέλα ποδηλάτου για γυναίκες

Το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από τον πιο άνετη σέλα ποδηλάτου που κατασκευάστηκε ποτέ για γυναίκες αναβάτριες. Τέρμα οι ενοχλήσεις, ο πόνος και τα μουδιάσματα.