Nέα εμφάνιση για την Team Sky στο Tour de France

Η νέα εμφάνιση της Team Sky έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πλαστικά που γεμίζουν τους ωκεανούς, και να τους εμπνεύσει ώστε να κάνουν μικρές καθημερινές αλλαγές στην καθημερινή τους ρουτίνα για να βοηθήσουν στην άμβλυνση του προβλήματος. Η εμφάνιση θα παρουσιαστεί επίσημα στο Tour de France (7 - 29 Ιουλίου), όπου οι αναβάτες της Team Sky θα φορέσουν στην παρουσίαση της ομάδας μια κατά παραγγελία έκδοση της φανέλας, εξελιγμένη αποκλειστικά από πλαστικά υλικά τα οποία έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα.

Η Team Sky και η Castelli αποκαλύπτουν τη νέα εμφάνιση της ομάδας για το ερχόμενο Tour de France.

ποδηλατική εμφάνιση Sky Ocean Rescue

Με 8 εκατομμύρια τόνους πλαστικού να απορρίπτονται κάθε χρόνο στις θάλασσες, η Team Sky δεσμεύτηκε να καταργήσει τα πλαστικά μιας χρήσης από τις διαδικασίες της. Καταργώντας τις συσκευασίες των προμηθειών της για το Tour de France, η επαγγελματική ομάδα θα εξοικονομήσει 12.000 polybags από αυτή την κίνηση και μόνο!

ποδηλατική εμφάνιση Sky Ocean Rescue

O Steve Smith, Brand Manager στην Castelli, δήλωσε πως “Το πρόγραμμα Sky Ocean Rescue αποτέλεσε μια ώθηση για εμάς να βρούμε νέους τρόπους για να μειώσουμε τα πλαστικά μίας χρήσης και να δούμε τη βιωσιμότητά μας με νέους τρόπους. Δοκιμάζουμε μια νέα συσκευασία με τα πακέτα Team Sky Tour de France τα οποία θα ενσωματωθούν στη συλλογή μας και θα εξοικονομήσουν 4 εκατομμύρια πλαστικά σακουλάκια ετησίως. Ελπίζουμε ότι η καθημερινή υπενθύμιση τον Ιούλιο θα βοηθήσει και άλλες εταιρείες να ξανασκεφτούν τι μπορούν να κάνουν για να μειώσουν τον [περιβαλλοντικό] αντίκτυπό τους.”

  • Συμβάλλετε στον online διάλογο για τη μείωση των πλαστικών χρησιμοποιόντας το hashtag #PassOnPlastic
  • Η εμφάνιση Sky Ocean Rescue αναμένεται σύντομα να γίνει διαθέσιμη προς πώληση σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων