Corratec ποδήλατα

Η Kassimatis Cycling μετρώντας πάνω από 75 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο χώρο του ποδηλάτου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Corratec έχοντας υπογράψει την επίσημη, αποκλειστική αντιπροσώπευση του γερμανικού οίκου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μια νέα σελίδα για την Kassimatis Cycling ξεκινά να γράφεται, η οποία όμως πατά στις ίδιες σταθερές βάσεις και αξίες της εταιρείας μας.

Νίκος Κασιμάτης

Σχετικά με την Corratec

Η Corratec ιδρύθηκε το 1990 στο Raubling της Βαυαρίας και μετρά ήδη πάνω από 30 χρόνια ιστορίας στο χώρο του ποδηλάτου.

Από την ίδρυση της εταιρίας, οι αγώνες ήταν πάντα στο DNA της Corratec. Στην πάροδο των χρόνων αθλητές έχουν μετρήσει νίκες τόσο σε τοπικούς και εθνικούς αγώνες, όσο και σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου. Έτσι, ο πρώτος τίτλος παγκοσμίου πρωταθλήματος ήρθε μόλις το 1994 σε ποδηλασία πίστας για να ακολουθήσει την αμέσως επόμενη χρονιά το παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας MTB -μια νίκη που έκανε το SuperBow Ti ένα από τα πιο ποθητά ποδήλατα της εποχής.

corratec revo bow ποδήλατο βουνού

Η φιλοσοφία της Corratec βασίζεται στο πάθος για το ποδήλατο. Έτσι όλα της τα ποδήλατα διατηρούν υψηλή ποιότητα κατασκευής και αγωνιστικό DNA. Χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας ποιότητας για την κατασκευή των ποδηλάτων της, οι μηχανικοί της Corratec καταφεύγουν σε καινοτόμες λύσεις και αναπτύσσουν μοναδικές τεχνολογίες για να κάνουν τα ποδήλατα να ξεχωρίζουν. Χαρακτηριστικά, η τελευταία της καινοτομία ονομάζεται Inside Link System και βρίσκει εφαρμογή στα ποδήλατα βουνού της Corratec με ανάρτηση VPP (Virtual Pivot Point) ώστε να δώσει ένα πανάλαφρο ποδήλατο με απίστευτο κράτημα.

Η υποδοχή που της αρμόζει

Για εμάς στην Kassimatis Cycling, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε την Corratec από το να δώσουμε το πρώτο ποδήλατο Corratec επί Ελληνικού εδάφους στον πολύπειρο και πολυνίκη χορηγούμενο αθλητή Κώστα Ορφανουδάκη. Πλέον αναβάτης του Corratec Revolution 29 SL Pro, έχει στα χέρια του ένα εξαιρετικά γρήγορο ποδήλατο προπόνησης που κατάφερε από την πρώτη κιόλας δοκιμή να τον εντυπωσιάσει.

Corratec Revo Κώστας Ορφανουδάκης

To Revolution με κέρδισε από την πρώτη κιόλας προπόνηση, είναι γρήγορο και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε μου χειρισμό. Το πρώτο μου κορυφαίου επιπέδου mountain bike ήταν το Corratec Superbow Ti του 2001, ποδήλατο το οποίο κράτησα όλα αυτά τα χρόνια. Δύο δεκαετίες αργότερα, βρίσκομαι για άλλη μια φορά πίσω από το τιμόνι ενός Corratec!

Κώστας Ορφανουδάκης

Παραλαβή των πρώτων μοντέλων

Η παραλαβή των πρώτων ποδηλάτων Corratec ξεκινά στα τέλη Μαρτίου, με μοντέλα που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες αναβατών. Ενδεικτικά, η εισαγωγική σειρά ποδηλάτων βουνού X-Vert 29 θα ξεκινά από τα €559, ενώ τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας ενθουσιάζουν με την ποιότητα, το χαμηλό βάρος και τον εξοπλισμό τους. Μείνετε συντονισμένοι!

corratec revolution sl pro ποδήλατο βουνού