Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 600,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Προσφέροντας πρόσφυση, έλεγχο, εμπιστοσύνη αλλά και διασκέδαση, το Riprock 20 είναι το τέλειο ποδήλατο για το παιδί σας στα πρώτα του μονοπάτια!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προσφέροντας πρόσφυση, έλεγχο, εμπιστοσύνη αλλά και διασκέδαση, το Riprock 20 είναι το τέλειο ποδήλατο για το παιδί σας στα πρώτα του μονοπάτια!

Ενώ είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Riprock ένα απίθανο ποδήλατο, οι 2.8 ιντσών τροχοί ξεχωρίζουν, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης, ελέγχου και σιγουριάς σε σκληρά και ανώμαλα εκτός δρόμου κομμάτια, αλλά και σε δρόμους εντός πόλης. Συνδυάζοντας τα φαρδιά ελαστικά με τους μεγάλους στιβαρούς 20 ιντσών τροχούς, τα μηχανικά δισκόφρενα και το 7-τάχυτο κιβώτιο, αποτελεί το τέλειο ποδήλατο βουνού για οδηγήσει τον μικρό σας δαίμονα σε μονοπάτια διασκέδασης!

  • Ελαφρύ και ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου A1 σχεδιασμένο να αντέχει την καταπόνηση από τα παιδία και γεωμετρία με πολύ χαμηλή θέση στήριξης, ώστε τα μικρά παιδιά να μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε αυτό από την πρώτη μέρα και για χρόνια μεγαλώνοντας.
  • Ειδικά σχεδιασμένο πιρούνι SR Suntour XCT που είναι ιδιαίτερα στιβαρό και προσφέρει 60mm διαδρομή για απορρόφηση κραδασμών.
  • Ελαστικά Big Roller 2.8 ιντσών που όχι μόνο παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση, αλλά και ιδιαίτερα καλή ποιότητα κύλισης, σταθερότητα και τόνους διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση