Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 4.800,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε μια νέα σειρά 'cross, δεν θέλαμε απλώς να φτιάξουμε ένα ακόμα ποδήλατο περιπέτειας με πρόσθετο διάκενο ελαστικών - ξέραμε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό που θα είναι γρήγορο, αξιόπιστο, ελαφρύ και θα συμπεριφέρεται σαν κανένα άλλο«cross bike» εκεί έξω. Και σίγουρα, με πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα Cyclocross στο όνομά του, το CruX έχει αποδείξει την ικανότητά του, αλλά είμαστε περήφανοι που λέμε ότι αυτό το CruX βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

91421-5054


  • Ξεκινώντας από το πλαίσιο, εφαρμόσαμε την τεχνολογία Rider-First Engineered™ που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα Tarmac μας. Χρησιμοποιώντας σωλήνες και διατάξεις ειδικά για κάθε μέγεθος, αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο CruX να διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά οδήγησης σε κάθε μέγεθος της γκάμας. Όχι μόνο αυτό, αλλά μας επέτρεψε επίσης να μειώσουμε σημαντικά το βάρος του πλαισίου, οπότε το CruX ζυγίζει τώρα περίπου 900 g για τα 56cm (* εξαρτάται από το μέγεθος και το χρώμα του πλαισίου) - πάνω από 400g ελαφρύτερo από το προηγούμενο σετ πλαισίων. Ένα ελαφρύ και άκαμπτο πλαίσιο, από μόνο του, δεν είναι χρήσιμο σε έναν  αγώνα 'cross αν δεν αποδίδει αντίστοιχα, ωστόσο το νέο CruX συνδυάζει επίσης ακαμψία και απόδοση. Και για να βοηθήσουμε με το τελευταίο, χαμηλώσαμε το κολάρο του καθίσματος κατά δύο εκατοστά για πιο εκτεθειμένo seat post και άνεση στα μεγάλα χτυπήματα.
  • Γνωρίζουμε ότι οι αγώνες cyclocross κερδίζονται συχνά στις στροφές και στα εμπόδια και το λάβαμε υπόψιν μας στη γεωμετρία του CruX. Ο επάνω σωλήνας έχει σχεδιαστεί για εύκολη ώθηση όταν ξεκινάτε να καθαρίζετε εμπόδια, καθώς διαθέτει μεγάλο άνοιγμα στο μπροστινό τρίγωνο και επίπεδο κάτω μέρος. Για σταθερότητα στις στροφές, η γεωμετρία έχει χαμηλή μεσαία τριβή και αιχμηρό μπροστινό άκρο. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά επίσης στην είσοδο των στροφών, ανεξάρτητα από το έδαφος.
  • Έχοντας κατά νου τη μέγιστη ικανότητα απομάκρυνσης λάσπης, υπολογίσαμε οκτώ χιλιοστά απόσταση προς όλες τις πλευρές ενός ελαστικού 33mm, παρέχοντας άφθονο διάκενο για λασπωμένες συνθήκες. Σε τελική ανάλυση, το βάρος του πλαισίου καθίσταται άχρηστο όταν καλύπτεται από 10 κιλά λάσπης.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση