Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 12.499,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Η Specialized έχει μεγάλη παράδοση στο να εξελήσει τα υψηλότερης απόδοσης ποδήλατα δρόμου. Tarmac, Venge, Roubaix, Allez, Diverge - κάθε ένα κυριαρχεί στην κατηγορία του, ενσωματώνοντας την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία. Και ενώ αυτό είναι ένα δύσκολο palmarè, το Turbo Creo SL επαναδιατυπώνει τον ορισμό των ηλεκτρικών ποδηλάτων υψηλής απόδοσης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Specialized έχει μεγάλη παράδοση στο να εξελήσει τα υψηλότερης απόδοσης ποδήλατα δρόμου. Tarmac, Venge, Roubaix, Allez, Diverge - κάθε ένα κυριαρχεί στην κατηγορία του, ενσωματώνοντας την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία. Και ενώ αυτό είναι ένα δύσκολο palmarè, το Turbo Creo SL επαναδιατυπώνει τον ορισμό των ηλεκτρικών ποδηλάτων υψηλής απόδοσης. Είναι ελαφρύ, ομαλό, ικανό και πολύ ζωντανό - με δύναμη που "ισοπεδώνει" βουνά, "γελά" με τους ανέμους και να πηγαίνουν πιο μακριά από ό, τι νομίζατε ποτέ δυνατό. Είστε εσείς, μόνο πιο γρήγοροι.

  • Το Creo SL είναι το ελαφρύτερο ηλεκτρικό ποδήλατο στην κατηγορία του - κυριολεκτικά κιλά ελαφρύτερο από τον ανταγωνισμό. Όχι μόνο το ελαφρύ και άκαμπτο, πλαίσιο από ανθρακονήματα FACT 11r εμπνέει να πατάτε περισσότερο στα πεντάλ και βουτάτε στις στροφές, αλλά μειώνει επίσης το συνολικό βάρος του συστήματος και αυξάνει την αυτονομία του.
  • Ο ελαφρύς κινητήρας SL 1.1 διπλασιάζει την προσπάθειά σας με έως και 240 Watt αθόρυβα και ισχυρά ώστε να ενισχύσετε τη διαδρομή σας. Η καμπύλη ροπής του κινητήρα παρέχει ισχύ σε απόλυτη αρμονία με τον ρυθμό οδήγησης και δεν έχει αντίσταση όταν οδηγείτε χωρίς την υποβοήθηση.
  • Άγχος για την μπαταρία; Όχι στο Creo SL. Με εμβέλεια έως και 130 χιλιόμετρα (80 μίλια) με την εσωτερική μπαταρία, το Creo SL "καταπίνει" τη διαδρομή στις ημέρες που θα είστε ώρες πάνω στη σέλα. Η προαιρετική μπαταρία για επέκταση εμβέλειας παρέχει έως και 65 επιπλέον χιλιόμετρα (40 μίλια) δύναμης για να "ισιώσετε" τα βουνά.
  • Συνδέοντας την εφαρμογή Mission Control, μπορείτε να συντονίσετε τον κινητήρα SL 1.1 στο στυλ οδήγησής σας, να κάνετε εγγραφές και να παρακολουθείτε την μπαταρία. Η εφαρμογή μπορεί να κάνει αυτόματα διαχείριση της μπαταρίας, διασφαλίζοντας ότι η μπαταρία θα διαρκέσει όσο χρειάζεστε. Ο κινητήρας διαθέτει έναν ενσωματωμένο μετρητή ισχύος που μεταδίδει σε οποιαδήποτε μονάδα ANT+. Δεν θέλετε να συνδεθείτε; Μην ανησυχείτε - η μονάδα Turbo Connect (TCU) στον επάνω σωλήνα σας παρέχει όλο τον έλεγχο που χρειάζεστε για να οδηγήσετε.
  • Με το Future Shock 2.0 η μειώση της κόπωσης και η αύξηση της ταχύτητας είναι απόλυτα αισθητή, ανεξαρτήτως εδάφους. Η υλοπποίηση 2.0 σας δίνει περισσότερο έλεγχο μέσω ενός κουμπιού πάνω από το στέλεχος. Αυτό το κουμπί ρυθμίζει τη συμπίεση από πλήρως ανοιχτό σε σχεδόν απόλυτα άκαμπτο, ενώ τα εσωτερικά υδραυλικά ελέγχουν την επαναφορά. Το νέο καπάκι Smooth Boot, και ο λαιμός Future Stem ενισχύουν την αισθητική, οπότε έχετε μια όμορφη και καθαρή μετάβαση από το σωλήνα κεφαλής στο στέλεχος.
  • Έμαθαν ότι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ δύο ανδρών αναβατών από ότι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας αναβάτη. Το φύλο μόνο του δεν παρέχει αρκετά δεδομένα για να ρυθμίσουν ένα σκελετό. Αυτό σημαίνει ότι ο διαχωρισμός των ποδηλάτων ως ανδρών ή γυναικών είναι αυθαίρετος και ξεπερασμένος. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουν αναπτύξει μια γεωμετρία που ταιριάζει καλύτερα σε όλους τους αναβάτες - μία που είναι άνετη, γρήγορη και συμπεριφέρεται ονειρικά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση