Tarmac Pro disc Etap & Venge Pro disc Etap με SRAM Force eTAP AXS

Η SRAM μόλις παρουσίασε το ασύρματο γκρούπσετ δρόμου Force AXS groupset και η Specialized βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους κατασκευαστές που διαθέτουν ετοιμοπαράδοτα ποδήλατα με το ολοκαίνουργιο γκρούπσετ, ήδη καθ'οδόν προς τα καταστήματα!

SRAM Force eTap AXS ποδήλατα δρόμου Specialized

Όπως σε όλα τα επαγγελματικού επιπέδου ποδήλατά της εταιρείας, τα Tarmac Pro disc Etap & Venge Pro disc Etap προσφέρουν συγκρίσιμες επιδόσεις με τα μεγαλύτερα S-Works αδέλφια τους, άλλα σε πιο προσιτή τιμή. Το νέο 12τάχυτο γκρούπσετ SRAM Force eTAP AXS αναλαμβάνει τόσο τις αλλαγές ταχυτήτων όσο και το φρενάρισμα του ποδηλάτου, το οποίο κυλά πάνω σε ανθρακονημάτινους αεροδυναμικούς τροχούς Roval CL 50. Το σύνολο συμπληρώνεται από το λαιμό τιμονιού-σέλας S-Works, και τη δημοφιλή σέλα Power, για να είστε έτοιμοι ν' αγωνιστείτε οπουδήποτε, από έναν τοπικό αγώνα δρόμου μέχρι το πρώτο σας gran fondo.

pecialized ποδήλατο δρόμου

Το νέο φινίρισμα για τα δύο αυτά μοντέλα ονομάζεται Gloss Teal Tint/Black Reflective/Clean και παρότι μοναδικό, τονίζει με απέριττο τρόπο τις γραμμές των πλαισίων.

Specialized ποδήλατο δρόμου Tarmac με σειρά SRAM Force eTap AXS

Specialized ποδήλατο δρόμου Tarmac με σειρά SRAM Force eTap AXS

Specialized ποδήλατo δρόμου Venge με σειρά SRAM Force eTap AXS

Specialized ποδήλατo δρόμου Venge με σειρά SRAM Force eTap AXS