Ο καιρός δροσίζει, μείνετε ζεστοί

Η ποδηλατική σεζόν διαρκεί πολύ, ξεκινά από τον Φεβρουάριο και κρατά μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη. Απομένουν μόνο τρεις μήνες ηρεμίας για τους αγωνιζόμενους ποδηλάτες ν' απολαύσουν τον ήχο της ανάσας τους ή τα πειράγματα που δίνουν και παίρνουν σε μια χαλαρή προπόνηση με φίλους. Έφτασε η εποχή για να γίνει η δουλειά που θα κάνει την επόμενη σεζόν σας, την καλύτερη που είχατε ποτέ.

Ευτυχώς, ο ετοιμοπαράδοτος ρουχισμός της Castelli προσφέρει μια ευρεία γκάμα προστασίας από τις ορέξεις της Μητέρας-Φύσης, όποιες και αν είναι αυτές.

φθινοπωρινή μπλούζα ποδηλασίας castelli

Fondo Jersey FZ

Το απέριττο αυτό jersey με βάρος μόλις 278 γραμμάρια, φτιάχτηκε για να κάνει ό,τι χρειάζεται να κάνει ένα θερμικό jersey: να σας κρατά ζεστούς και στεγνούς. Το ύφασμα Warmer είναι ιδανικό για τις δροσερές ημέρες, χάρη στο high-loft fleece εσωτερικό του και την εξαιρετική απομάκρυνση υγρασίας.

Το jersey λειτουργεί εξαιρετικά από μόνο του, ή μπορείτε να το συνδυάσετε μ' ένα Perfetto Vest εξωτερικά, ώστε να κρατήσετε το σώμα σας ζεστό σε ψυχρότερες συνθήκες.

Η Castelli έχει δώσει μεγάλο βάρος στις λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τις ευρύχωρες πίσω τσέπες και τον ψηλό γιακά με το εσωτερικό πτερύγιο "Zen" ώστε να μην έρχεται το εύχρηστο φερμουάρ YKK σε επαφή με το δέρμα του λαιμού σας.

παντελόνι ποδηλασίας μακρύ castelli Nano Flex 2

Nano Flex 2 Bibtight & Bibknicker

Σε στεγνές συνθήκες ποδηλασίας το ύφασμα Nano Flex fabric είναι ελαστικό, διαπνέον και ζεστό χάρη στην εσωτερική επιφάνεια fleece.

Όμως, στις υγρές συνθήκες η υδατοαπωθητική επιφάνεια με νανοτεχνολογία κρατά μεγάλο μέρος της υγρασίας έξω από το ρούχο. Δεν υπάρχει κάποια μεμβράνη για να εμποδίσει τη διαπνοή ωστόσο, έτσι σε πιο δυνατή βροχή ή μεγαλύτερες διαδρομές θα περάσει κάποια υγρασία μέσα από το ύφασμα.

Τότε όμως είναι που το ρούχο δείχνει τον καλύτερό του εαυτό: δεν δίνει την αίσθηση μουσκεμένου, το νιώθετε σχεδόν στεγνό στα πόδια σας και, πάνω απ' όλα, συνεχίζει να σας κρατά ζεστούς. Στο εσωτερικό, το μαξιλαράκι KISS Air είναι σχεδιασμένο να προσφέρει άνεση σε πολύωρες διαδρομές.

Το Nano Flex 2 υπάρχει σε εκδόσεις Bibtight (πλήρους μήκους bib) και Bibknicker (μήκος 3/4), για να επιλέξετε ανάλογα με τις θερμοκρασίες στις οποίες ποδηλατείτε -προτιμήστε το μακρύτερο από τα δύο για περισσότερο κρύο ή βροχή, ή το πιο κοντό εάν οι θερμοκρασίες είναι πιο ήπιες.

ποδηλατικό εσώρουχο castelli prosecco

Prosecco R SS και Wind SS

Κανένα ποδηλατικό ντύσιμο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια καλή βασική στρώση (base layer), και τα Prosecco R SS & Wind SS αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για τον ελληνικό χειμώνα. Πρόκειται για ποδηλατικά εσώρουχα μεσαίου βάρους, με κατασκευή που δίνει προτεραιότητα στην απομάκρυνση της υγρασίας από το δέρμα ενώ παράλληλα προσφέρει ένα μέτριο επίπεδο θερμομόνωσης.

Η έκδοση R SS του Prosecco προορίζεται για γενική χρήση, είτε κάτω από ένα κοντομάνικο jersey για τις πιο ζεστές φθινοπωρινές μέρες, είτε κάτω από ένα κανονικό ποδηλατικο jacket για χειμερινές προπονήσεις υψηλής έντασης.

Το Prosecco Wind SS βασίζεται στην έκδοση R SS όμως προσφέρει αντιανεμική προστασία στο μπροστινό του μέρος. Με το στήθος σας προφυλαγμένο από τον κρύο αέρα, θα εκπλαγείτε πόσο πιο ζεστοί νιώθετε σε σχέση με ένα απλό base layer.

Κάλτσες Primaloft 13

Πολυεστερικά νήματα PrimaLoft συνδυασμένα με 20% μετάξι προσφέρουν άψογη θερμορύθμιση, διαχείριση υγρασίας και διαπνοή. Το πολύπλευρο αυτό ύφασμα καθιστά τις κάλτσες άνετες για όλους πλην των θερμότερων μηνών του χρόνου, είτε κάνετε μεγάλες διαδρομές, είτε σύντομες βόλτες μέσα στην πόλη.

Όλα τα ρούχα Castelli