Χρήστος Βολικάκης Πρωταθλητής Ποδηλασίας Πίστας

Ο Χρήστος Βολικάκης θα αγωνισθεί το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο διεκδικώντας το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από την συλλογή του. Αν και η φετινή χρονιά επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για όλους, αναβάλλοντας ανάμεσα σε πολλές κορυφαίες εκδηλώσεις και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Κυπελλούχος κόσμου συνεχίζει την προετοιμασία του για τους Θερινούς Αγώνες του Τόκυο μαζί με το LOOK T20 του.

LOOK T20, το υπερόπλο του Χρήστου Βολικάκη για τους Ολυμπιακούς

Νέες βελτιώσεις σε ένα φοβερό ποδήλατο, τέλεια γεωμετρία, αρκετά άκαμπτο με αεροδυναμική σχεδίαση & πολλά άλλα έχει ο νέος μου φίλος που ονομάζεται LOOK T20 με τον οποίο μαζί θα ταξιδέψουμε μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο, με μεγάλο μας στόχο το Ολυμπιακό μέταλλιο.

Χρήστος Βολικάκης

Τ20, το ποδήλατο που γεννήθηκε για τους Ολυμπιακούς

Ελαφρύτερο, πιο άκαμπτο, πιο αεροδυναμικό, πιο ρυθμιζόμενο… τα υπερθετικά έρχονται εύκολα όταν πρόκειται για την περιγραφή του T20 Speed, το νέο σύμβολο της τεχνογνωσίας και της κληρονομιάς της LOOK. Ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του το R86 κατά 800 γραμμάρια, το σετ πλαισίου διατίθεται με ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 18 διαφορετικά μήκη λαιμού τιμονιού, καθώς και έναν λαιμό σέλας ρυθμιζόμενο όχι μόνο σε ύψος, αλλά προσφέρει επίσης τέσσερις επιλογές κλίσης.

Διαθέσιμο σε μεγέθη από XS έως L με αυξημένη έσταση, έρχεται επίσης με τον περίφημο ανθρακονημάτινο μονομπλόκ ZED Track δισκοβραχίονα, ένα κομμάτι εξοπλισμού που αποτελεί σημείο αναφοράς στα διεθνή ποδηλατοδρόμια.

LOOK T20, το υπερόπλο του Χρήστου Βολικάκη για τους Ολυμπιακούς

LOOK και Tokyo 2021

Ως κορυφαίος τεχνολογικός καινοτόμος, η LOOK έχει κερδίσει τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία των Θερινών Αγώνων και ανέκαθεν υπερηφανεύεται να παρέχει στις συνεργαζόμενες ομοσπονδίες και αθλητές τον καλύτερο εξοπλισμό στην αγορά.

Η εμπιστοσύνη είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της ιστορίας: οι αθλητές και οι ομοσπονδίες εμπιστεύονται τη LOOK να τους παρέχει τον πιο προηγμένο εξοπλισμό που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Η Το LOOK με τη σειρά του αναπτύσσει, δοκιμάζει, τελειοποιεί και διαθέτει αυτά τα κορυφαία προϊόντα στην αγορά. Η ποδηλατική κοινότητα ήταν μάρτυρας της επιτυχίας αυτής της συνέργειας στο Rio το 2016 αλλά και σε προηγούμενους αγώνες.

Οι Ολυμπιακοί του Τόκυο 2021 δεν αποτελεί εξαίρεση, με το νέο ποδήλατο πίστας LOOK T20. Ένα ποδήλατο που μπορεί να ανταποκριθεί στις συνεχώς πιο απαιτητικές ανάγκες των αθλητών σε δύναμη, ταχύτητα και αντοχή.

Οι μηχανικοί της LOOK και ειδικοί των ανθρακονημάτων εργάστηκαν ακούραστα σε αυτό το έργο, εστιάζοντας στη συνδυασμένη αλληλεπίδραση αθλητών και ποδηλάτων, για να θέσουν νέα πρότυπα απόδοσης στην πίστα.