Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 2.200,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το Stumpjumper Alloy έχει νέα κινηματική ανάρτησης και προοδευτική γεωμετρία σε ένα πακέτο με πλαίσιο αλουμινίου που είναι ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό. Είναι εφοδιασμένο με ένα σύστημα 12 ταχυτήτων SRAM SX 12, που θα αποτελέσει το πάσο για όλες σας τις διαδρομές.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • Το Σημείο Αναφοράς Στο ΜονοπάτιΌταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το ολοκαίνουργιο Stumpjumper, επιδιώξαμε μερικούς μεγάλους στόχους. Έπρεπε να υπερέχει σε κάθε είδους διαδρομή, για κάθε στυλ αναβάτη. Για να το πετύχουμε, επιδιώξαμε τη σοβαρή μείωση βάρους χωρίς να θυσιάσουμε την ανθεκτικότητα, με ένα άκαμπτο, ανταποκρινόμενο πλαίσιο που εξακολουθεί να είναι ελαφρύ και ζωντανό στην οδήγηση, γεωμετρία που βελτιώνει κάθε αναβάτη και την καλύτερη κινηματική ανάρτησης που γνωρίζαμε πώς να σχεδιάζουμε.
  • Τα Πιο Άνετα 130mm Διαδρομής Που Θα Οδηγήσετε Ποτέ — Επεξεργαστήκαμε τα κινηματικά της ανάρτησης του Stumpjumper για να αναδείξουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση σε ένα πακέτο διαδρομής 130mm. Αμέτρητες ώρες ανάπτυξης στο εργαστήριο και δοκιμών έξω, δημιούργησαν ένα εκλεπτυσμένο μέσης διαδρομής τέρας που "καταπίνει" το έδαφος, χειρίζεται σαν όνειρο παντού και σκαφραλώνει σαν να έχει κινητήρα.
  • Προοδευτική ΓεωμετρίαΗ γεωμετρία μεγέθος S του νέου Stumpjumper έχει ιδανικά προοδευτικό χαρακτήρα. Είναι μακρύ, χαμηλό και χαλαρό, με ένα κοντό πιρούνι και μια πιο απότομη γωνία του σωλήνα καθίσματος. Αυτοί οι αριθμοί συνδυάζονται για να κάνουν τη διαδρομή σας πιο σταθερή, πιο άνετη στην αναρρίχηση, καλύτερη παντού. Με τη δυνατότητα προσαρμογής FlipChip, μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την εφαρμογή σας, διασφαλίζοντας ότι το νέο σας Stumpjumper αποδίδει άψογα σε οποιοδήποτε έδαφος επιλέξετε.
  • Rider-First Engineered™ Τα πλαίσια Rider-First Engineered™ χρησιμοποιούν μια προσέγγιση με βάση το μέγεθος για τα χαρακτηριστικά οδήγησης που διασφαλίζουν το χειρισμό -σημείο αναφοράς- και την άψογη απόδοση, ανεξάρτητα από το πλαίσιο ή το μέγεθος του αναβάτη. Είτε είστε ένας ευτυχισμένος μικροκαμωμένος αναβάτης που οδηγεί ένα S1, ή ένας γίγαντας που έχει ανάγκη από το μακρύ S6, θα έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά οδήγησης - στρίψιμο σαν σε ράγες και ισορροπημένη μπροστινή και πίσω ακαμψία στο πιο ελαφρύ πιθανό βάρος. Και με την λέξη ελαφρύ, εννοούμε πραγματικά ελαφρύ: 2.250 γραμμάρια (S-Works, μέγεθος S3, με ανάρτηση).
Size Rider's Height
S1
150cm - 160cm
S2
157cm - 173cm
S3
165cm - 180cm
S4 173cm - 188cm
S5 178cm - 193cm
S6 188cm - 203cm

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση