Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 400,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Προσφέροντας πρόσφυση, έλεγχος, εμπιστοσύνη αλλά και διασκέδαση, το Riprock 20 Coaster είναι το τέλειο ποδήλατο για το παιδί σας στα πρώτα του μονοπάτια. Παράλληλα το απλό πίσω φρένο τύπου κόντρας κάνει την ασφάλεια και την διασκέδαση πιο προσιτή από ποτέ!

Ενώ είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Riprock ένα απίθανο ποδήλατο, οι 2.3 ιντσών τροχοί ξεχωρίζουν, προσφέροντας αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης, ελέγχου και σιγουριάς σε σκληρά και ανώμαλα εκτός δρόμου κομμάτια, αλλά και σε δρόμους εντός πόλης. Συνδυάζοντας τα φαρδιά ελαστικά με τους μεγάλους στιβαρούς 20 ιντσών τροχούς, το εύκολο σε χρήση φρένο τύπου κόντρας που εκμηδενίζει τον φόβο του endo και τη μονή ταχύτητα, αποτελεί την καλύτερη και πιο προσιτή επιλογή ποδηλάτου βουνού για οδηγήσει τον μικρό σας τύραννο σε μονοπάτια διασκέδασης.

  • Ελαφρύ και ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου A1 σχεδιασμένο να αντέχει την καταπόνηση από τα παιδία και γεωμετρία με πολύ χαμηλή θέση στήριξης, ώστε τα μικρά παιδιά να μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε αυτό από την πρώτη μέρα και για χρόνια μεγαλώνοντας.
  • Ατσάλινο φρένο τύπου κόντρας που είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο και εύκολο για ασφαλή φρεναρίσματα, αλλά και εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις.
  • Ελαφιά ελαστικά Rhythm 20x2.3"  που προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση, άνεση, ισορροπία και διασκέδαση σε κάθε τύπου έδαφος.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση