Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 8.499,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το Shiv θέτει και πάλι το νέο πρότυπο για ταχύτητα. Διατηρεί την αεροδυναμική και την κατάλληλη εστίασή του, αλλά το κάνει με έναν εντελώς νέο και καινοτόμο τρόπο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Specialized δεν ήταν ποτέ δογματική με τους κανόνες. Και παραβλέποντας λίγο το βιβλίο κανονισμών της UCI, το Shiv θέτει και πάλι το νέο πρότυπο για ταχύτητα. Διατηρεί την αεροδυναμική και την κατάλληλη εστίασή του, αλλά το κάνει με έναν εντελώς νέο και καινοτόμο τρόπο. Ναι, έχει δισκόφρενα. Ναι, είναι εύκολο να ταξιδέψει. Και ναι, χρειάζεται η αεροδυναμική για να αψηφίσει κανείς τα ύψη χρησιμοποιώντας δυνατότητες αποθήκευσης και προσαρμογής που σας κάνουν πιο γρήγορους. Υπάρχει μόνο ένα ποδήλατο που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην κορυφή του βάθρου αυτή τη σεζόν και αυτό είναι το Shiv Disc.

  • Το απίστευτα αεροδυναμικό, βελτιστοποιημένο για πλευρικούς ανέμους και μη νόμιμο βάση των κανονισμών της UCI πλαίσιο ανθρακονημάτων FACT περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες που έχετε ζητήσει. Είναι ρυθμιζόμενο, διαθέτει τα συστήματα ενυδάτωσης και διατροφής Fuelcell και σας διευκολύνει για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σας. Σε σύγκριση με το ταχύτερο δυνατό setup του Shiv του 2011 (Fuelcell, slammed bars, εσωτερική δρομολόγηση καλωδίων, μπουκάλι BTA), το Shiv Disc είναι σχεδόν ένα λεπτό γρηγορότερο στη διαδρομή της Kona. Με ένα πιο τυπικό setup του Shiv, το Shiv Disc είναι ταχύτερο λεπτά - πληθυντικός. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο πρέπει να κοπιάσετε, είστε σίγουροι ότι έχετε το πιο γρήγορο setup για τον αγώνα
  • Και σχετικά με την αποθήκευση; Όπως και με το αρχικό Shiv, το Shiv Disc διαθέτει επιλογές αποθήκευσης Hydration και Nutrition Fuelcell, αλλά η Specialized δεν έμεινε στο να τις αναπαράγει απλώς. Αντ’ αυτού, ξεκίνησε τον σχεδιασμό από την αρχή. Μετακίνησε το Hydration Fuelcell από το εσωτερικό του πλαισίου στο πίσω μέρος του ποδηλάτου. Τώρα, είναι εντελώς κρυμμένο εντός του πλαισίου (ακόμη και ο εύκαμπτος σωλήνας ενυδάτωσης), κάτι το οποίο όχι μόνο επιτρέπει περισσότερη χωρητικότητα υγρού, αλλά επίσης βοηθά στην αεροδυναμική. Το Nutrition Fuelcell χρησιμοποιεί τον επιπλέον όγκο που δημιουργήθηκε από τον σχεδιασμό "New Shape of Speed" για τον κάτω σωλήνα, και αυτό δημιουργεί άφθονο χώρο για είδη διατροφής, αφού 10-12 gels ή 4-5 μπάρες χωράνε με ευκολία και αφαιρούνται για ευκολότερη πρόσβαση στο Shimano Di2 A-Junction Box ή σε ένα kit επιδιόρθωσης ελαστικών.
  • Βεβαιώθηκαν επίσης ότι το Shiv είναι αρκετά ρυθμίσιμο για να μπορείτε να προσαρμοστείτε άριστα πάνω του. Το πλαίσιο διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη που βασίζονται σε πάνω από 1.000 Retül fit με πραγματικούς αθλητές, για να διασφαλίσουν πως θα έχετε την ιδανική εφαρμογή. Το εργαλείο Shiv Finder διευκολύνει τον προσδιορισμό του μεγέθους σας με βάση την τρέχουσα στάση σας, ώστε να έχετε την πιο αεροδυναμική θέση που είναι εφικτό.
  • Η εύκολη προσαρμογή ήταν επίσης μέγιστης σημασίας για τα aerobars, τα extensions και τα arm pads ώστε το cockpit να είναι απόλυτα ρυθμίσιμο, τις περισσότερες φορές απλά χαλαρώνοντας μια βίδα. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της προσαρμοστικότητας είναι η ευκολία στο ταξίδι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διπλώσετε τα μπράτσα του τιμονιού προς τα κάτω στο πιρούνι, να ξεβιδώσετε το cockpit και το Shiv σας είναι έτοιμο για το κουτί ποδηλάτου. Δεν θα μπορούσαν να το κάνουν ευκολότερο.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση