Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 2.850,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Όταν η Specialized σχεδίαζε το Tarmac Disc δεν ήθελε απλά να είναι γρήγορο. Ήθελε να είναι γρήγορο παντού. Στις μεγάλες αναβάσεις, στους πλευρικούς ανέμους, στους τοπικούς αγώνες και στα Grand Tour. Κατασκεύασαν ένα ποδήλατο που είναι το πιο ολοκληρωμένο εκεί έξω.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όταν η Specialized σχεδίαζε το Tarmac Disc δεν ήθελε απλά να είναι γρήγορο. Ήθελε να είναι γρήγορο παντού. Στις μεγάλες αναβάσεις, στους πλευρικούς ανέμους, στους τοπικούς αγώνες και στα Grand Tour. Κατασκεύασαν ένα ποδήλατο που είναι το πιο ολοκληρωμένο εκεί έξω. Πως; Ξεκινώντας με την τεχνολογία πλαισίου Rider-First Engineered™ διασφάλισαν την άριστη συμπεριφορά ανεξαρτήτως μεγέθους, πρόσθεσαν αεροδυναμική τεχνολογία που το κάνουν 30 δευτερόλπετα γρηγορότερο στα 40 χιλιόμετρα σε σχέση με το Tarmac SL5 και το έκανανελαφρύτερο κατά 20%. Τίποτα δεν είναι ελαφρύτερο, πιο γρήγορο και δεν "κρατάει" καλύτερα. Το συγκεκριμένο Tarmac έρχεται με αξιόπιστα εξαρτήματα που περιλαμβάνουν σύστημα μετάδοσης 10 ταχυτήτων Shimano Tiagra, υδραυλικά δισκόφρενα, ανθεκτικούς τροχούς Axis Sport Disc και την αγαπημένη σέλα Power.

  • Για την κατασκευή του Tarmac, η Specialized ένα προηγμένο πρόγραμμα βελτιστοποίησης αεροδιαστημικών υλικών ώστε να φέρει την επανάσταση στην κατασκευή και την τοποθέτηση των στρώσεων των ανθρακονημάτων FACT 9r.
  • 500 κομμάτια σε 7 διαφορετικά μεγέθη με την ίδια απόδοση. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία κατασκευής Rider-First Engineered™. Εξατάστηκε κάθε φύλλο ανθρακονήματος σε κάθε μέγεθος πλαισίου ώστε η Specialized να είναι σίγουρη πως θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι στην απόδοση. Κάθε πλαίσιο έχει μια διαφορετική αλληλουχία επίστρωσης των φύλλων, με διαφορετική διάταξη, προσανατολισμό, ποσότητα υλικών σε συγκεκριμένα σημεία ακόμα και αποκλειστικό πάχος ή τύπο ανθρακονήματος.
  • Η αεροδυναμική είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που μπορούσε η Specialized να εξετάσει για να σας κάνει ταχύτερους, αλλά στο Tarmac πρόσθεσαν αεροδυναμικά στοιχεία χωρίς να κοστίσει σε βάρος. Μέσα από την εξέλιξη του ποδηλάτου, ανακαλύφθηκαν δύο περιοχές που θα μπορούσαν να ενισχυθούν αεροδυναμικά χωρίς κανένα κόστος - νέο σχήμα εμπρός πιρουνιού και χαμηλωμένες πίσω, πιο αεροδυναμικές σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν ένα Tarmac περίπου 30 δευτερόλεπτα ταχύτερο στα 40 χιλιόμετρα.
  • Η αναβαθμισμένη γεωμετρία βασίζεται σε αμέτρητα δεδομένα από τα Retül και από επαγγελματίες αναβάτες. Αυτό επέτρεψε να εξελιχθεί μια γεωμετρία που τελειοποιεί τον συνδυασμό ενός εμπρός μέρους με άμεση απόκριση και ενός κοντού μετατροχίου που μεγιστοποιεί την μεταφορά δύναμης.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση