Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 650,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Με σκελετό αλουμινίου, ατσάλινο πιρούνι και αξιόπιστα εξαρτήματα Shimano, το Sirrus έχει κατασκευαστεί για να αντέχει χρόνια κακομεταχείρισης. Τα άνετα εργονομικά σχεδιασμένα στοιχεία επαφής με το σώμα σας με τεχνολογία Body Geometry υπάρχουν για να απομακρύνουν τις ενοχλήσεις στις μεγαλύτερες διαδρομές.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Έχετε να πάτε σε διάφορα μέρη, να επισκεφθείτε κόσμο και στόχους γυμναστικής που πρέπει να πετύχετε. Στη Specialized καταλαβαίνουν πως οι ρυθμοί της ζωής είναι πολύ γρήγοροι γι'αυτό και έφτιαξαν το Sirrus που θα σας βοηθήσει με όλα αυτά. Οπουδήποτε και αν θέλετε να πάτε, το Sirrus μπορεί να σας πάει. Με σκελετό αλουμινίου, ατσάλινο πιρούνι και αξιόπιστα εξαρτήματα Shimano, έχει κατασκευαστεί για να αντέχει χρόνια κακομεταχείρισης. Τα άνετα εργονομικά σχεδιασμένα στοιχεία επαφής με το σώμα σας με τεχνολογία Body Geometry υπάρχουν για να απομακρύνουν τις ενοχλήσεις στις μεγαλύτερες διαδρομές. Έτσι, καθώς πιέζετε τον εαυτό σας να επιτύχετε τους στόχους σας, θα αισθανθείτε πιο δεμένοι με το ποδήλατό σας και θα ξέρετε πως έχετε τον τέλειο συνεργάτη.

  • Ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου A1 εσωτερική καλωδίωση που έχει σαν αποτέλεσμα ένα ποδήλατο που είναι 0,5kg (1.1lb) ελαφρύτερο από την προηγούμενη έκδοσή του.
  • Ανακλαστικά γραφικά στο πλαίσιο και τα ελαστικά για μέγιστη ορατότητα.
  • Όρθια θέση με σημεία επαφής Body Geometry για άνεση και έλεγχο.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση