Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 6.000,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το ηλεκτρικό ποδήλατο Turbo Levo SL είναι μια νέα, ελαφριά έκδοση eMTB που αξιοποιεί το γρήγορο και ζωντανό τρόπο οδήγησης του Stumpjumper μας ... και προσθέτει αρκετή ισχύ για να εισαγάγει μια εντελώς νέα διάσταση στο ποδήλατο βουνού. Χάρη σε μια έξυπνη επιλογή εξαρτημάτων, το Turbo Levo SL Comp φέρνει όλα αυτά τα σε μια εξαιρετική τιμή για αυτά που προσφέρει.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • Το Turbo Levo SL μοιάζει σαν ένα Stumpjumper και στο μονοπάτι συμπεριφέρεται επίσης παρόμοια. Δεν είναι κατά λάθος. Στόχος μας ήταν να κατασκευάσουμε ένα Stumpjumper με λίγο περισσότερη δύναμη και είναι ακριβώς αυτό που θα πάρετε - παρόμοια διάταξη στους σωλήνες και τα ψαλίδια με εξαιρετικά ζυγισμένη ακαμψία και 150mm ομαλής διαδρομής στην custom-tuned ανάρτηση. Το πλαίσιο του Turbo Levo SL Comp είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από το ελαφρύ αλλά ανθεκτικό premium αλουμίνιο M5.
  • Ο ελαφρύς κινητήρας SL 1.1 διπλασιάζει την προσπάθειά σας με έως και 240 Watt αθόρυβα και ισχυρά ώστε να ενισχύσετε τη διαδρομή σας. Η καμπύλη ροπής του κινητήρα παρέχει ισχύ σε απόλυτη αρμονία με τον ρυθμό οδήγησης και δεν έχει αντίσταση όταν οδηγείτε χωρίς την υποβοήθηση.
  • Ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από μπαταρία; Κανένα πρόβλημα. Το Turbo Levo SL καταπίνει τα χιλιόμετρα, αλλά αν θέλετε ακόμα να κάνετε ακόμα περισσότερο ποδήλατο, το προαιρετικό range extender αυξάνει την αυτονομία σας κατά 50%. Επιπλέον η εφαρμογή Mission Control διαχειρίζεται αυτόματα την μπαταρία σας ώστε να εξασφαλίσει πως αυτή θα κρατήσει για όσο χρειάζεστε.
  • Μέγιστη Ταχύτητα: 25 km/h

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση