Λεπτομέρειες προϊόντος

Από € 6.500,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Περάστε στο επόμενο επίπεδο ποδηλασίας σε μονοπάτι και κυριαρχήστε σε όλα τα τέρατα του μονοπατιού—το Turbo Kenevo Super Light συνδυάζει τη θρυλική οδική συμπεριφορά και την ανδρεία του Enduro με ένα Super Light σασί με ηλεκτρική υποβοήθηση για να προσφέρει αδάμαστη ικανότητα, μικρό βάρος και αρκετή ισχύ για να κατακτήσει περισσότερα και μεγαλύτερα μονοπάτια.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περάστε στο επόμενο επίπεδο ποδηλασίας σε μονοπάτι και κυριαρχήστε σε όλα τα τέρατα του μονοπατιού—το Turbo Kenevo Super Light συνδυάζει τη θρυλική οδική συμπεριφορά και την ανδρεία του Enduro με ένα Super Light σασί με ηλεκτρική υποβοήθηση για να προσφέρει αδάμαστη ικανότητα, μικρό βάρος και αρκετή ισχύ για να κατακτήσει περισσότερα και μεγαλύτερα μονοπάτια.

Το Turbo Kenevo Super Light, μετατρέπει το Enduro σε Enduracell. Σαν να λέμε, ηλεκτρικό enduro, σαν να λέμε, το κάτι ακόμα παραπάνω, το ακόμα πιο πολύ, σε όλα όσα αναζητά κανείς σε ένα ποδήλατο κατάλληλο για μονοπάτια. Πιο πολλές δυνατότητες, πιο μεγάλη ισχύς στην ανάβαση, πιο δυνατό ξεπέταγμα εκεί που χρειάζεται, πιο πολλή αδρεναλίνη. Πιο πολλούς γύρους, πιο πολλά άλματα, πιο πολλές καταβάσεις, πιο μεγάλη ταχύτητα, πιο φρέσκα πόδια, γενικώς, πιο. Πως λέμε πιότητα; Αυτό.

Και τα καταφέρνει όλα αυτά με λιγότερα. Με λιγότερο βάρος από τα πιο ογκώδη e-MTBs, το Turbo Kenevo Super Light, καθίσταται υπερ-αποκρινόμενο, και ικανό να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα της απόδοσης στα μεγάλα μονοπάτια, το ποδήλατο κινείται γενικώς σε άλλο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, το turbo Kenevo SL Comp συνταιριάζει το πιο ικανό σασί ηλεκτρικού ποδηλάτου βουνού, με μια υπερ-ψαγμένη επιλογή περιφερειακών, συμπεριλαμβανομένης της δωδεκατάχυτης SRAM GX Eagle, της FOX ανάρτησης, και ενός ανθεκτικού, πλήν πανάλαφρου σετ τροχών αλουμινίου.

  • Ο κινητήρας και το σύστημα ελέγχου του Turbo Kenevo Super Light είναι η επιτομή της ενσωμάτωσης του 250άρη κινητήρα και της 320άρας μπαταρίας με ένα ριζοσπαστικά αλλά και πουδραριστά συνεργαζόμενο χειριστήριο. Το αποτέλεσμα, μια τεράστια ποσότητα ισχύος, που φτάνει στα 25 χλμ. ανά ώρα, και που σας πάει γκαζωμένα στην κορυφή και απαρχή της κατάβασής σας, προσφέροντας μεγαλύτερη από την ποιότητα που αποζητάτε σε μια διαδρομή, όπως και περισσότερη ποιότητα από ποτέ άλλοτε. Μην τα ξαναλέμε, αυτό δεν είναι ποδήλατο, είναι πιο-δήλατο.
  • Το TCU2, (Turbo Cοnnect Unit 2), είναι στην πραγματικότητα το κέντρο ελέγχου και πληροφοριών του Turbo Levo SL, με ρυθμιζόμενες παραμέτρους, όπως η ακριβής φόρτιση και κατάσταση της μπαταρίας, και χαρακτηριστικά όπως η ολοκαίνουρια λειτουργία μικρο-ρύθμισης του επιπέδου υποβοήθσης με βήμα ανά 10% το οποίο βρίσκεται στο τιμόνι, ούτως ώστε να παίρνετε ακριβώς την υποβοήθηση που θέλετε και να ρυθμίζετε την εμπειρία της οδήγησης κατά βούληση.
  • Τροχοί 29” ιντσών μπρος-πίσω προσδίδουν στην οδηγική εμπειρία μια σβελτάδα που ταΐζει σκόνη σε πολλά άλλα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού ακόμη και με κινητήρες φουλ ισχύος.
  • Η γεωμετρία του Κenevo Super Light μπορεί να ρυθμιστεί λεπτομερώς και να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τερέν και στυλ οδήγησης. Έξι διαφορετικές ρυθμίσεις επιτρέπουν εύκολη προσαρμογή για μεγιστοποίηση απόδοσης στο αντίστοιχο τερέν. Η γωνία του κούτελου, μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ των 63 και τον 65.5 μοιρών. Το ύψος της μεσαίας τριβής μπορεί να ανεβοκατέβει κατά 7 χιλιοστά. Δεν έχει κατασκευαστεί πιο προσαρμόσιμο και ρυθμιζόμενο ποδήλατο, από την Specialized. Είπαμε. Δεν πιο, ή πιο δεν.
  • Η 170άρα διαδρομή του ΤurboKenevo SL, εμπνευσμένη από το Enduro, περνάει με χαλαρότητα τα μικρά σκαμπανεβάσματα, καταβροχθίζει τα τετράγωνα κοτρόνια χωρίς κιχ, και κάνει τα τερματίσματα να μοιάζουν με κάθισμα σε δερμάτινο καναπέ με μεταξωτή ρόμπα.
  • Το μεγεθολόγιο του Kenevo Super Light βασίζεται πλέον σε αυτό που μετράει, στο μέγεθος του αναβάτη, και το στυλ οδήγησης, και όχι τους πόντους του καβάλου. Έξι μεγέθη, όλα με παρόμοιο μήκος κούτελου και standover, σας επιτρέπουν να επιλέξετε εκείνο το μέγεθος που αρμόζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ και προτίμηση. Τα μικρότερα μεγέθη είναι πιο μανιτζέβελα, ενώ τα μεγαλύτερα πιο σταθερά και με περισσότερο χώρο στο καβάλημα. Αυτά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση