Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 6.500,00

Από € 6.200,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το Turbo Tero X σημαίνει ένα πράγμα: θα χρειαστείτε έναν μεγαλύτερο χάρτη. Με τεράστια αυτονομία, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο πλήρους ανάρτησης θα σας πει πάμε παντού, πάνω από οτιδήποτε. Επιπλέον, με αρκετό αποθηκευτικό χώρο για να συσκευάσετε πράγματα για ανέσεις στην εξοχή, θα ξεκινήσετε για νέες περιπέτειες πιο εύκολα από ποτέ. Το μόνο ερώτημα που μένει να τεθεί είναι πού;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΥΝΑΤΟ: Φύγετε από τα όρια του χάρτη με την απρόσκοπτη απόδοση του Specialized Full Power 2.2 κινητήρα και του Turbo Operating System. Ο κινητήρας Specialized Full Power 2.2 είναι ο ίδιος κινητήρας με αυτόν του Levo - δοκιμασμένος στο πλέον ανώμαλο έδαφος, στις πιο σκληρές συνθήκες, για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας. Ένα έξυπνο λειτουργικό σύστημα που ενσωματώνει απρόσκοπτα το πλήρως προσαρμοσμένο, ειδικά κατασκευασμένο λογισμικό και το υλικό, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε μακρύτερα και να εξερευνάτε περισσότερο από ποτέ. Επιπλέον, η οθόνη MasterMind παρέχει άμεση δυνατότητα συντονισμού στα χέρια σας, ενώ παρακολουθείτε τον ενσωματωμένο εκτιμητή εμβέλειας για να διασφαλίσετε ότι επιτυγχάνετε τη μέγιστη εμβέλεια και χρόνο οδήγησης. Επιπλέον, η οθόνη MasterMind επικοινωνεί άψογα με την εφαρμογή Mission Control για να επιτρέψει τις over-the-air ενημερώσεις με ενσωματωμένα εργαλεία βελτιστοποίησης εμβέλειας, προηγμένο συντονισμό, διαγνωστικά εν κινήσει και πολλά άλλα.

ΟΜΑΛΟ: Η αυτοπεποίθηση, η άνεση και ο έλεγχος που είναι βασικά χαρακτηριστικά του Tero X που τρώει τις λακκούβες, εξομαλύνει τα χτυπήματα, ισοπεδώνει τα βράχια, εξημερώνει το πιο τραχύ έδαφος. Χάρη στην "μπόλικη" ανάρτηση εμπρός και πίσω, μια πιο όρθια θέση οδήγησης με γνώμονα τις επιδόσεις, τα παγκοσμίου φήμης ελαστικά Specialized Ground Control και τη σιγουριά ενός dropper seatpost, η Specialized κάνει την εξερεύνηση δυσκολότερων διαδρομών πιο εύκολη από ποτέ.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ: Βόλτα πέρα από τον ορίζοντα με όλα όσα χρειάζεστε. Το Tero X είναι εξοπλισμένο με έως και 1.000 lumens ισχύος προβολέων, έως και 22 lumens φωτισμού στα πίσω φώτα και μια ενσωματωμένη πίσω σχάρα που μεταφέρει με ασφάλεια έως και 20 kg εξοπλισμού. Α, και ξεχάσαμε να αναφέρουμε την extra προαιρετική εμπρός σχάρα για 10 κιλά επιπλέον αποθήκευσης στο ποδήλατο. Φαίνεται ότι κάθε βόλτα είναι μια εξαιρετική ιδέα.

 • Κινητήρας Specialized Full Power 2.2 με ροπή 90 Nm και μπαταρία 710 Wh που προσφέρει απίστευτη, απρόσκοπτη βοήθεια στα πατάλια και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Η εφαρμογή Mission Control και η οθόνη MasterMind σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τα επίπεδα ισχύος εξόδου του Tero X στις επιθυμητές προτιμήσεις οδήγησης.
 • Το Mission Control σας προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να απενεργοποιήσετε τον κινητήρα και να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό του αισθητήρα κίνησης με το Turbo System lock, ενώ παρέχει επίσης εύκολες, over-the-air ενημερώσεις, ώστε το ποδήλατό σας να βελτιώνεται πάντα.
 • Πλήρης ανάρτηση 130/120mm. Το πιρούνι με lock-out RockShox Lyrik Select+ και το αμορτισέρ RockShox Deluxe Select+ παρέχουν σιγουριά, άνεση και έλεγχο.
 • Το dropper seat post σας βοηθά να διατηρείτε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια των βραχωδών τμημάτων, ενώ διευκολύνει το να κατεβάσετε το πόδι σας όταν σταματήσετε.
 • Τα φτερά DRYTECH από ανοξείδωτο ατσάλι διασφαλίζουν ότι ανεξάρτητα από την περιπέτεια, θα φτάσετε πάντα φρέσκοι.
 • Παγκοσμίου φήμης ελαστικά Ground Control Grid T7 για αξεπέραστη πρόσφυση.
 • Η πίσω σχάρα με τις πλευρικές ράγες για πλαϊνές τσάντες παρέχει χωρητικότητα 20 κιλών.
 • Συμβατό επίσης με μπροστινή σχάρα και το Adventure Plate για επιπλέον χωρητικότητα 10 κιλών.
 • Ενσωματωμένο μπροστινό φως Lezyne Super HB με κουμπί στο τιμόνι της μεγάλης σκάλας. 1000 lumens στη μεγάλη σκάλα, 600 lumens στη μεσαία σκάλα, και Lezyne Fender Alert πίσω φως με λειτουργία φώτων φρένων.
 • Για βέλτιστο έλεγχο οδήγησης, το Tero X διαθέτει συνδυασμό μπροστινού και πίσω τροχού 29/27,5, γνωστό και ως mullet setup, σε όλα τα μεγέθη εκτός από το S. Το S διαθέτει συνδυασμούς 27,5/27,5 εμπρός και πίσω τροχών.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση