Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 5.200,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Όταν η Specialized εισήγαγε τη νέα σειρά Turbo, ήξεραν ότι έπρεπε να σχεδιάσουν ένα ποδήλατο που να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες ενός καθημερινού αναβάτη. Καθώς η ζωή μας γίνεται πιο ταραχώδης κάθε μέρα που περνά, η εξοικονόμηση χρόνου μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην καθημερινότητα, και το Turbo Vado 5.0 βασίζεται ουσιαστικά αυτήν την ιδέα. Χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης πεντάλ, προδιαγραφές εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας και πιρούνι ανάρτησης για να ξεπεράσει όλα τα ενοχλητικά πράγματα στο δρόμο σας, λακκούβες, φανάρια, πεζοδρόμια, κίνηση, καυσαέρια. Όπου κι αν πάτε, θα φτάσετε πιο γρήγορα και κυρίως άνετα με το Turbo Vado 5.0. Με τον ενσωματωμένο κινητήρα Specialized 1.3, έχει υψηλότερη μέγιστη ροπή, μέγιστο wattage και καλύτερη διαχείριση θερμότητας και απόδοση από τους προκατόχους του. Ο κινητήρας του είναι ο πιο προηγμένος κινητήρας που έχει φορεθεί μέχρι στιγμής από αστικό ηλεκτρικό ποδήλατο. Φυσικά, εξακολουθεί να διαθέτει αθόρυβη σχεδίαση λειτουργίας με το Custom Rx Street Tune που το καθιστά πιο εύχρηστο για ένα αστικό περιβάλλον. Οι γείτονες όταν περνάτε δεν θα καταλαβαίνουν αν ήσασταν εσείς, ή κάποια ριπή του ανέμου. Σκεφτείτε το ως εξής: Όσο περισσότερη δύναμη βάζετε στο πετάλι, τόσο περισσότερη ισχύ βγάζει ο κινητήρας και αυτό κάνει τις επιταχύνσεις από στάση τόσο γρήγορες όσο και αποτελεσματικές. Ο ιμάντας μετάδοσης του κινητήρα είναι όμως λείος, αθόρυβος και χωρίς ενοχλητικούς κραδασμούς. Και η μέγιστη ταχύτητα; 25 χλμ/ω (βάση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας). Για το Vado 5.0 η Specialized σχεδίασε μια μπαταρία 600 Wh που ενσωματώνεται άψογα στο πλαίσιο, κλειδώνει και αφαιρείται εύκολα για απλοποιημένη φόρτιση. Με άλλα λόγια το Vado 5.0 είναι ιδανικό για να σας μεταφέρει από και προς τη δουλειά, για τα ψώνια στο μπακάλη, ή ακόμα και σε αυτό το καινούριο καφέ/μπαρ στην άλλη άκρη της πόλης. Η νέα οθόνη Turbo Connect (TCD) είναι ο καλύτερος τρόπος για προβολή δεδομένων στο Turbo σας. Δεν εμφανίζει μόνο βασικές
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  • Το Turbo Vado διαθέτει ένα ελαφρύ πλαίσιο από κράμα που έχει σχεδιαστεί με εξειδικευμένη γεωμετρία γυμναστικής/μεταφοράς.
  • Ο κινητήρας Specialized 1.3 του Turbo Vado με Rx Street Tune είναι ο πιο ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας που έχει βρεθεί ποτέ σε ένα αστικό ηλεκτρικό ποδήλατο. Είναι πλήρως ενσωματωμένο με το πλαίσιο και έχει επίσης προσαρμοστεί για οδήγηση στην πόλη. Αντιδρά διαισθητικά στη δύναμη του πετάλι σας, επομένως όσο πιο δυνατά κάνετε πετάλι, τόσο περισσότερη δύναμη αποδίδει. Και με εσωτερικό σχεδιασμό κίνησης ιμάντα, το κάνει αυτό χωρίς πρόσθετους κραδασμούς για την πιο ομαλή και αθόρυβη δυνατή οδήγηση.
  • Μπαταρία κατασκευασμένη ειδικά από την Specialized, χωρητικότητας 600 Wh ώστε να ενσωματώνεται πλήρως στο πλαίσιο, να αφαιρείται για εύκολη φόρτιση και να κλειδώνει για πρόσθετη ασφάλεια. Επικοινωνεί με την οθόνη και διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες για να μεγιστοποιήσει τη συνολική απόδοση και εμβέλεια. Για εκτιμήσεις εύρους που βασίζονται σε μια ποικιλία μεταβλητών, ανατρέξτε στον Υπολογιστή εύρους Turbo.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση