Νέα σειρά Girona για την CHPT 3

Η σειρά ρουχισμού CHPT 3 ("Chapter Three") είναι προϊόν συνεργασίας των David Millar και Richard Pearce. Συνδυάζει τις γνώσεις που απέκτησε ο Millar από 19 χρόνια αγώνων σε επαγγελματικό επίπεδο με τη μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία του αρχιτέκτονα & σχεδιαστή Pearce. Η υλοποίηση από την Castelli αποτελεί το κορυφαίο της έργο όσον αφορά την ποιότητα και τα υλικά κατασκευής. Τα ρούχα αυτά δεν απευθύνονται τόσο στον αγωνιζόμενο, όσο στον πιο ώριμο ποδηλάτη που απολαμβάνει την πορεία του έχοντας ήδη πολλά χιλιόμετρα πίσω του.

ρουχισμός ποδηλασίας chapter 3

Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες ποδηλάτες αποκαλούν πλέον την ισπανική Girona (Ζιρόνα) σπίτι τους, με την τοποθεσία να γίνεται η καρδιά της επαγγελματικής ποδηλασίας τα τελευταία χρόνια. Η πόλη αυτή είναι επίσης το σπίτι της CHPT3, χρησιμεύοντας ως η τέλεια βάση έρευνας & ανάπτυξης καθώς και ως χώρος δοκιμών για τα προϊόντα της εταιρείας. Η ομάδα πίσω από το υψηλής αισθητικής ποδηλατικό brand έχει γράψει περισσότερα χιλιόμετρα στους δρόμους της Ζιρόνα παρά οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, έτσι γι' αυτούς ήταν επόμενο να τιμήσουν τον τόπο διαμονής τους παρουσιάζοντας τη σειρά CHPT3 GIRONA.

Η έμπνευση για την πρόσφατη αυτή σειρά έρχεται από την εμβληματική γέφυρα Pont de Ferro στο κέντρο της Ζιρόνα, σύνδεσμος μεταξύ της παλιάς και της νέας πόλης. Δημιούργημα του Γουστάβου Άιφελ λίγα χρόνια πριν από το διασημότερο επίτευγμα του, τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, είναι κατασκευασμένη από σφυρήλατο σίδηρο χρησιμοποιώντας μια συνεχή δομή πλέγματος. Όταν ο ήλιος λάμπει -όπως συμβαίνει συχνά στην περιοχή- η πεζογέφυρα εμπλουτίζεται με σκιές. Οι σκιές αυτές είναι που αποτέλεσαν την έμπνευση για το σχεδιασμό της πρώτης έκδοσης της σειράς CHPT3 GIRONA.

ποδηλατικά ρούχα chpt 3

Η Ella Tomkins, σχεδιάστρια της CHPT3, μοιράζεται το ερέθισμα της για τη συλλογή: "Η γκάμα της GIRONA χρησιμοποιεί μια σειρά από αφηρημένα μοτίβα εμπνευσμένα από ορισμένες απόψεις και τμήματα της φημισμένης "Γέφυρας Άιφελ". Εμπνευσμένη από τη μαγεία του φωτός και την αντιπαράθεση των στερεών αντικειμένων που προβάλλουν μαλακά, περίπλοκα σχέδια σε άλλες επιφάνειες. Αυτές οι σκιές και οι λεπτές αλληλεπιδράσεις του φωτός κινούνται και αλλάζουν καθώς ο ήλιος πέφτει πάνω στην εντυπωσιακή σιδερένια δομή, βαμμένη στο χρώμα της φωτιάς. Σε συνδυασμό τόσο με τους θετικούς όσο και με τους αρνητικούς χώρους που βρίσκονται μέσα και γύρω από τη γέφυρα, [το φως και οι σκιές αυτές] χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθούν οι στρώσεις του σχεδίου στα jerseys της GIRONA."

Η σειρά GIRONA και το ρούχα της CHPT 3 είναι ήδη διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου πωλήσεων της Kassimatis Cycling.

ρούχα ποδηλασίας chapter 3 από την castelli