Πετάλια LOOK GEO TREKKING

Η εμφάνιση των ηλεκτρικών ποδηλάτων έχει εισαγάγει μια νέα μορφή αστικής μετακίνησης, η οποία δύναται να μεταμορφώσει τα αστικά κέντρα και τους δρόμους όπως δεν έχουμε ξαναδεί. Η LOOK, με 35 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό πεταλιών παρουσιάζει τη νέα σειρά GEO TREKKING, η οποία θ' αποτελέσει το νέο standard της εταιρείας στην υβριδική κατηγορία, πετάλια δηλαδή με μία "flat" πλευρά και μία "αυτόματη" (clipless). Στόχος του γαλλικού οίκου για τη νέα του προϊόντικη σειρά είναι να βοηθήσει τους χρήστες στην προσπάθεια τους να αλλάξουν τον τρόπο που μετακινούνται.

Πετάλια LOOK GEO TREKKING

Μία πλευρά Clipless, μία flat

Η σειρά πεταλιών GEO TREKKING σχεδιάστηκε για την καλύτερη υποστήριξη σας στις καθημερινές διαδρομές, τη μετακίνηση προς τη δουλειά και πίσω, μέσα στον αστικό κύκλο ή και έξω από αυτόν, όταν θα πατήσετε σε δασικούς δρόμους ή θα εξερευνήσετε νέες διαδρομές.

Με τη μία πλευρά του πεταλιού να είναι flat και την άλλη clipless, τα LOOK GEO TREKKING προσφέρουν κορυφαια ευελιξία ώστε ν' ανταπεξέρχονται σε κάθε κατάσταση και όλες τις συνθήκες, προσφέροντας απαράμιλλη ελευθερία. Η clipless πλευρά βασίζεται σε μηχανισμό συμβατό με σχαράκια SPD ο οποίος είναι ίδιος για όλα τα μοντέλα της σειράς, επιτρέποντας απλό και ασφαλές κούμπωμα-ξεκούμπωμα των ποδιών από τα πετάλια. Η αντίσταση εισόδου-εξόδου από το κούμπωμα είναι ρυθμιζόμενη ενώ όλα τα πετάλια GEO TREKKING συνοδεύονται από το σχαράκι EASY για 30% ευκολότερη είσοδο και πιο φυσική αίσθηση στο ξεκούμπωμα πολλαπλής κατεύθυνσης.

Vision, η καινοτοµική λύση για αυξημένη ορατότητα

Το μεγαλύτερο άγχος του ποδηλάτη όταν βρίσκεται στο δρόμο είναι εάν θα τον δουν έγκαιρα οι οδηγοί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγών και ποδηλατών είναι βασικός παράγοντας όταν πρόκειται για την ασφάλεια στο δρόμο, και η ιδέα αυτή αποτέλεσε μία από τις βασικές αρχές για τη δημιουργία της νεάς σειράς πεταλιών GEO TREKKING.

Έτσι, η LOOK κατέληξε στη λύση που ονομάζεται VISION. Ένα απλό, εύχρηστο φως το οποίο κουμπώνει στο πετάλι. Τα μοντέλα GEO TREKKING και GEO TREKKING ROC διατίθενται με το VISION προεγκατεστημένο.

Πετάλια LOOK GEO TREKKING