Castelli Custom Servizio Corse, η κορυφαία επιλογή για την εμφάνιση της ομάδας σας

Η Castelli είναι προσηλωμένη στην κατασκευή του πιο γρήγορου ρουχισμού στον κόσμο. Στην Castelli, γνωρίζουν ότι τα αγωνιστικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα από την ασταμάτητη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Έτσι, προσεγγίζουν τον σχεδιασμό κάθε νέου ρούχου αναρωτώμενοι πως θα το κάνουν πιο γρήγορο. Πραγματοποιούν τη βασική έρευνα, έπειτα δοκιμάζουν τις ιδέες τους εσωτερικά, και στη συνέχεια τις δοκιμάζουν στα ρούχα της Team Sky και στην αεροδυναμική σήραγγα. Μόνο εάν οι ιδέες τους περάσουν όλες αυτές τις δοκιμές, γίνονται διαθέσιμες στην αγορά μέσω του προγράμματος Servizio Corse.

Ο custom ρουχισμός του ιταλικού οίκου κατασκευάζεται με τα ίδια υφάσματα, συστατικά, εφαρμογή και φινιρίσματα, από τους ίδιους ανθρώπους που δημιουργούν τα ρούχα που βλέπετε να φορούν οι επαγγελματίες αθλητές στην τηλεόραση. Εάν η ομάδα σας βλέπει σοβαρά την ποδηλασία, τόσο σοβαρά ώστε οι αθλητές της να θέλουν να μετατρέψουν τα χιλιάδες χιλιόμετρα της προπόνησής τους σε αγωνιστικά αποτελέσματα, τότε τα Servizio Corse είναι τα ρούχα τους.

Μάθετε περισσότερα για τα Servizio Corse εδώ, ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ντύστε την ομάδα σας με τα ταχύτερα ποδηλατικά ρούχα!