All Out Speed Suit τριαθλητικό κορμάκι

Όταν η Castelli σχεδίασε αρχικά το T1:Stealth top, προοριζόταν για να φοριέται στο T1 και να βγαίνει στο T2. Έπειτα όμως, το σκέφτηκαν στην κολύμβηση και στο τρέξιμο.

Μετά από απαίτηση του πολυνίκη τριαθλητή Marino Vanhoenacker για ένα κορμάκι τύπου Sanremo με το T1:Stealth Top επάνω, ο ιταλικός οίκος συνεργάστηκε μαζί του για την εξέλιξη ενός τέτοιου ρούχου. Το ντεμπούτο του All Out Speed Suit έγινε με την 8η νίκη του Vanhoenacker στο IM Klagenfurt.

Πρόκειται για ένα τεχνικό ρούχο δίχως συμβιβασμούς -δεν είναι το πιο εύκαμπτο κορμάκι για την κολύμβηση, ούτε το δροσερότερο για το τρέξιμο. Όμως για την τριαθλητή που αναζητά την ταχύτητα, είναι η καλύτερη επιλογή.

All Out Speed Suit τριαθλητικό κορμάκι

Τεχνικές πληροφορίες

Το All Out Speed Suit είναι το πιο γρήγορο κορμάκι της Castelli για μεγάλα τρίαθλα. Το επάνω του τμήμα κατασκευάζεται από το T1:Stealth Top για τη μέγιστη αεροδυναμική επίδοση στο ποδήλατο, ενώ το κάτω τμήμα βασίζεται στο Free Tri Short για άνεση στο ποδήλατο και υποστήριξη στο τρέξιμο. Η εμπρόσθια κατασκευή του επιτρέπει ν' ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα της φύσης. Το μαξιλάρι του All Out Speed Suit είναι το KISS Tri, εξελιγμένο ειδικά για τριαθλητική χρήση.

Το συνολικό βάρος του ρούχου, αν και διαθέτει δύο τσέπες πίσω, είναι μόλις στα 210 γραμμάρια χάρη στην έμφαση της κατασκευής -μετά την ταχύτητα- στη διαπνοή και στο χαμηλό βάρος.