Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 2,90

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το GO Energy Bake υιοθετεί μια επιστημονική προσέγγιση στις ενεργειακές μπάρες, παρέχοντας 30 γραμμάρια υδατανθράκων σε ένα μαλακό γεμισμένο κουλουράκι. Κάθε κουλουράκι έχει γέμιση φρούτων που παρέχει 10g φρουκτόζης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για την υποστήριξη της απόδοσης και την ικανοποίηση των απαιτήσεων τροφοδοσίας για ασκήσεις αντοχής θα η συνιστάμενη πρόσληψη υδατανθράκων είναι 60-90g ανά ώρα. Το Science in Sport GO Energy Bake μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αυτών των απαιτήσεων, μαζί με άλλα προϊόντα της σειράς Science in Sport GO. Η μοναδική, απαλή ψημένη υφή βοηθά την εύκολη κατανάλωση, με όλα τα οφέλη απόδοσης από την τροφοδοσία υδατανθράκων.

Η εξάντληση των αποθεμάτων υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι μια από τις κύριες αιτίες κόπωσης. Η παροχή επιπλέον υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της άσκησης βελτιώνει την απόδοση, τους χρόνους σας και καθυστερεί την έναρξη της κόπωσης. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι υδατάνθρακες από gel, ποτά και μπάρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου και ως εκ τούτου, το SiS GO Energy Bake παρέχει μια εναλλακτική, εύπεπτη μορφή υδατανθράκων για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • 30g υδατανθράκων
  • 10g φρουκτόζης
  • 2:1 αναλογιάυδατανθράκων
  • Μαλακό κουλουράκι με γέμιση
  • Κατανάλωση πριν ή κατά τη διάρκεια της άσκησης
  • Ενεργειακό snack μεταξύ γευμάτων
  • Informed Sport tested

 

Προτεινόμενη Χρήση

Καταναλώστε 1-2 κουλουράκια ανά ώρα κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης. Πάρτε μαζί με άλλα προϊόντα SiS για να καταναλώσετε 60-90g υδατανθράκων ανά ώρα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

 

Πλεονεκτήματα 

Μια σημαντική αιτία κόπωσης σε αθλήματα αντοχής είναι η εξάντληση των αποθεμάτων ενέργειας των υδατανθράκων. Η παροχή επιπλέον υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της άσκησης βελτιώνει την απόδοση, τους χρόνους σας και καθυστερεί την έναρξη της κόπωσης.

Το SiS GO Energy Bakes παρέχει άμεσα ενέργεια (30g υδατανθράκων) σε ένα μαλακό κουλουράκι με γέμιση φρούτων (10g φρουκτόζης). Αν χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά, το SiS GO Energy Bake μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και την τροφοδοσία που απαιτείται για εκδηλώσεις μεγάλης αντοχής, όπου συνιστάται να λαμβάνετε 60-90g υδατανθράκων ανά ώρα - η μοναδική υφή παρέχει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για κατανάλωση υδατανθράκων κατά την άσκηση, η οποία έχει το πρόσθετο μπόνους του να είναι εύπεπτο.

 

Informed Sport Registered

Όλη η γκάμα προϊόντων μας αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας μια παγκόσμιας κλάσης προσέγγιση για την απαγόρευση των δοκιμών ουσιών, παρέχοντας διαβεβαίωση στους αθλητές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Informed Sport & τη μοναδική μας προσέγγιση παγκόσμιας κλάσης, κάντε κλικ εδώ.

Κατάλληλο για: Vegetarians

 

Διατροφικές Πληροφορίες

 

Τυπικές ΤιμέςΑνά 100gΑνά Μερίδα 50g
Ενέργεια 1590kJ / 380kcal 795kJ / 190kcal
Πρωτεΐνη 7g 3.5g
Υδατάνθρακες 62g 30g
εκ των οποίων ζάχαρη 23g 11g
Λίπη 10g 5g
εκ των οποίων κορεσμένα 2.7g 1.4g
Αλάτι 0.5g 0.25g

*Αναφορικά η πρόσληψη ενός μέσου ενήλικα (8,400kJ/2,000kcal).

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση