Λεπτομέρειες προϊόντος

Από € 4,50

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Μέρος μιας ολόκληρης σειράς κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο λύσεων για τη αθλητική σας διατροφή, που περιλαμβάνει υγρά και στερεά, τα SiS Beta Fuel Dual Source Energy Chews αποτελούν ένα ανώτερης μορφής καύσιμο για τον οργανισμό επιστημονικά ελεγμένο και εξελιγμένο, που καταναλώνονται εξαιρετικά εύκολα και παρέχουν 46 γραμμάρια υδατανθράκων ώστε να βελτιώσουν, αλλά και να διατηρήσουν την βέλτιστη απόδοση.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ BETA FUEL DUAL SOURCE ENERGY GEL CHEWS

Ως αθλητής αντοχής σημαίνει ότι οι αγώνες σας συνήθως διαρκούν περισσότερο από δύο ώρες και πως πρέπει να προσλαμβάνετε 80-120g υδατανθράκων την ώρα. Τα Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Gel Chews προσφέρουν άμεσα 46g υδατανθράκων σε μια εύκολη στη χρήση και νόστιμη μασώμενη μπάρα, που έχει βελτιστοποιηθεί με μια νέα αναλογία που ενισχύει την απόδοση ισχύος και αυξάνει την αποδοτικότητα χρήσης υδατανθράκων χωρίς γαστρεντερική ενόχληση.

ΝΕΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ  1:0.8 ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 2:1

  • Η αναλογία 1:0,8 μαλτοδεξτρίνης προς φρουκτόζη αυξάνει το ποσοστό των προσλαμβανόμενων υδατανθράκων που οξειδώνεται (γνωστό ως απόδοση) από 62% σε 74% σε σύγκριση με την αναλογία 2:1
  • Η αναλογία 1:0,8 μαλτοδεξτρίνης προς φρουκτόζη μειώνει τα αυτοαναφερόμενα συμπτώματα πληρότητας στομάχου σε σύγκριση με την αναλογία 2:1

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ BETA FUEL ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ

Μέσω της ομάδας Performance Solutions, η SiS έχει συνεργαστεί στενά με κορυφαίους αθλητές στην έρευνα και ανάπτυξη της νέας σειράς Beta Fuel για να σας προσφέρει ένα επιστημονικά ανώτερο καύσιμο σε μια σειρά μορφών που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε +17% περισσότερους υδατάνθρακες (O'Brien et al, 2013).

  • Η αναλογία 1:0,8 ενισχύει την εξωγενή οξείδωση του CHO σε σύγκριση με την αναλογία 2:1 κατά 17% (O'Brien et al) και 10% (O'Brien et al)
  • Η αναλογία 1:0,8 ενισχύει τη μέση απόδοση σε ισχύ κατά τη διάρκεια 10 υπερπροσπαθειών σε σπριντ κατά 3% σε σύγκριση με την αναλογία 2:1 (O'Brien et al)
  • Η αναλογία 1:0,8 αυξάνει το % του προσλαμβανόμενου CHO που οξειδώθηκε (απόδοση) από 62% (2:1) σε 74% (1:0,8) (O'Brien et al)
  • Η αναλογία 1:0,8 μειώνει τα συμπτώματα της πληρότητας του στομάχου και της ναυτίας σε σύγκριση με την αναλογία 2:1 (O'Brien et al)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ BETA FUEL DUAL SOURCE ENERGY CHEWS

Κάθε chew bar περιέχει 46 γραμμάρια υδατάνθρακες. Ανάλογα με το άθλημα ή τη δραστηριότητά σας, θα πρέπει να στοχεύετε να καταναλώνετε 1-3 chew bars κάθε ώρα κατά τη διάρκεια της άσκησης για να φτάσετε τη στοχευόμενη πρόσληψη 80g-120g. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως ο κρύος καιρός, μπορεί να χρειαστεί να καταναλώσετε περισσότερη. Απλώς σκίστε και αφαιρέστε τις chew bars από το πακέτο. Μπορούν να καταναλωθούν ως μπάρα ή να σπάσουν σε μεμονωμένα κομμάτια, καθένα από τα οποία περιέχει περίπου 7 γραμμάρια υδατάνθρακες

  • Συνδυάστε με άλλα ενεργειακά συμπληρώματα από τη σειρά Beta Fuel για να επιτύχετε ωριαία πρόσληψη υδατανθράκων 80-120 γρ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατάλληλα Για: Vegan

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Τυπικές ΤιμέςΑνά 100gΑνά Συσκευασία 60g
Ενέργεια 1346kj/808kcal 317kj/190kcal
Λιπαρά 0.0g 0.0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.0g 0.0g
Υδατάνθρακες 77g 46g
εκ των οποίων ζάχαρη 67g 41g
Ίνες 3.7g 2.2g
Πρωτεΐνη 0.0g 0.0g
Αλάτι 0.18g 0.11g

*Πρόσληψη αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kj/2000kcal)

Συστατικά:

Sugar, Water, Glucose Syrup, Fructose Syrup, Gelling Agent (Pectin), Colour (Carotenes), Acidity Regulator (Citric Acid), Natural Flavouring, Corn Starch, Glazing Agent (Coconut Oil, Carnauba Wax)

Χωρίς αλλεργιογόνα 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση