Το κινούμαι ηλεκτρικά ξαναξεκίνησε

Ελάτε στην Kassimatis Cycling για το καινούργιο ηλεκτρικό σας ποδήλατο.

Οι λόγοι είναι προφανείς!

ΜΕΓΑΛΗ
ΓΚΑΜΑ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΥΨΗΛΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΥΚΟΛΙΕΣ
ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

το ηλεκτρικό ποδήλατο κάνει τη βόλτα πιο διασκεδαστική

  1. Μεγάλη γκάμα:
    Εκτεταμένη γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών ποδηλάτων για όλα τα βαλάντια και τις ανάγκες: Από €1.286,42*
  2. Εξειδικευμένο προσωπικό:
    Στην ομάδα της Kassimatis Cycling είμαστε (σχεδόν) όλοι ενεργοί ποδηλάτες/τριες. Γνωρίζουμε το ποδήλατο όσο κανείς άλλος και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό ηλεκτρικό ποδήλατο για τις ανάγκες σας, με συμβουλές, συζήτηση και την κατάλληλη καθοδήγηση.
  3. Η τεχνολογία στην υπηρεσία σας:
    Το αυτοματοποιημένο Match Tower και η τεχνολογία Retül μπορεί να καθοδηγήσει με μεγάλη ακρίβεια την επιλογή κατάλληλου μεγέθους εξαλείφοντας έτσι τα περιθώρια λάθους όπως και τις αμφιβολίες που μπορεί να έχετε μετά την αγορά, κατά τη χρήση του ποδηλάτου. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στον Πειραιά, και μιλήστε με τον εξειδικευμένο μας φυσικοθεραπευτή κ Βασίλη Κουράκο.
  4. Χρηματοδότηση:
    Η αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου δε χρειάζεται να είναι δύσκολη. Πέραν του ισχύοντος προγράμματος Κρατικής Επιδότησης (40% της συνολικής αξίας και έως €1.300,00), προσφέρουμε επιλογές χρηματοδότησης με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή δανειοδότηση χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας με έως 60 δόσεις.
  5. Υποστήριξη:
    Υποστηρίζουμε 100% τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα: Είτε πρόκειται για απλές συμβουλές, προγραμματισμένη συντήρηση, ανάγκη επισκευής ή θέματα εγγύησης, η Kassimatis Cycling διαθέτει όλη την υποδομή και εξειδίκευση που χρειάζεται ώστε η ζωή με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο να είναι απροβλημάτιστη.

με το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορείτε να φτάσετε ευκολότερα και γρηγορότερα παντού

Στην Kassimatis Cycling θα βρείτε ηλεκτρικά ποδήλατα των Specialized, Corratec, LOOK, BMW, Alpina kai Bisan. Θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε μέλος της Team Quick-Step πάνω στο επαναστατικό, αδιανόητα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο δρόμου Specialized Turbo Creo, να διασχίσετε βουνίσια μονοπάτια με το Turbo Levo το Turbo Kenevo, ή να πάτε στη δουλειά σας, στη βόλτα και στα ψώνια σας ξεκούραστα πάνω σ’ ένα Turbo Creo ή Turbo Vado χωρίς να στριμωχτείτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να κολλήσετε στην κίνηση.

* Τιμή ηλεκτρικού ποδηλάτου Alpina Evol A1 κατόπιν επιδότησης