Specialized Levo SL ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού

Το Levo SL είναι ένα υπερελαφρύ e-MTB με διαδρομή ανάρτησης 150mm το οποίο διπλασιάζει την ισχύ του αναβάτη δίνοντας παράλληλα την αίσθηση ενός σβέλτου trail bike με βάρος έως 17.35 Kg. Αδύνατο; Μπορεί η κοινή λογική να λέει ότι τα e-bikes δε γίνεται να είναι παιχνιδιάρικα, αλλά το Turbo Levo SL δε δίνει δεκάρα τσακιστή για την κοινή λογική! Αντ' αυτού, το Levo SL θριαμβεύει σε μεγάλες διαδρομές, αγαπά τον ...σαματά και επαναπροσδιορίζει πλήρως τη σύγχρονη εμπειρία mountain bike.

Specialized Levo SL ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού

Θα ξεχάσετε πως είναι ηλεκτρικό

Το Turbo Levo SL είναι το ελαφρύτερο e-MTB στην κατηγορία του χάρη στο λεπτό αλλά άκαμπτο πλαίσιο του, τον υπερελαφρύ κινητήρα, και την προηγμένη τροφοδοσία ρεύματος που διαθέτει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας ...μονόκερος του mountain bike ελαφρύς και σβέλτος με έφεση στις πτήσεις, άνεση στους τεχνικούς χειρισμούς αλλά και τη δύναμη για να κάνετε περισσότερα μονοπάτια!

Specialized Levo SL ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού

Ίδια προσπάθεια, διπλή ανταμοιβή

Ενίσχυση αναβάτηΥποβοήθηση έωςΡοπή
2x ο εαυτός σας 32km/h 35Nm

Θέλετε να κερδίσετε τις κατεβασίες που θα κάνετε με τον τίμιο ιδρώτα σας; Το Turbo Levo SL μπορεί να σας προσφέρει μια τρομερή προπόνηση, απλά θα κινείστε πολύ ταχύτερα και μακρύτερα καβαλώντας το, κάτι που μόνο καλό είναι! Ο 240-watt κινητήρας  Specialized SL 1.1 του Turbo Levo SL διπλασιάζει την προσπάθεια σας με μια στρωτή, φυσική αίσθηση πεταλαρίσματος.

Specialized Levo SL ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού

Δώστε του χιλιόμετρα

Ο εξελιγμένος κινητήρας του Turbo Levo SL σε συνδυασμό με τις 320Wh μπαταρίες ιόντων λιθίου του, προσφέρουν στον αναβάτη ταχύτητα και απόσταση για ν' ανταπεξέλθει σε βόλτες με διάρκεια έως 5 ώρες! Επιπλέον, η εφαρμογή Mission Control μπορεί να διαχειριστεί αυτόματα την εκφόρτιση της μπαταρίας, ώστε να έχετε πάντοτε διαθέσιμη ισχύ όποτε τη χρειάζεστε.

Specialized Levo SL ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού

Προσωποποιημένες ρυθμίσεις με το Mission Control

Μιας και αναφέραμε τη διαχείριση, με την εφαρμογή Mission Control ο αναβάτης μπορεί να εξατομικεύσει πλήρως την παροχή ισχύος του Turbo Levo SL, να ελέγξει τη διάρκεια της μπαταρίας, να καταγράψει διαδρομές, ή να τα δώσει όλα μέχρι να μην αντέχει άλλο "ξύλο". Ότι και αν επιλέξετε, η Specialized προσφέρει την τεχνολογία που συνδέει ποδήλατο & αναβάτη ώστε να δίνεται στον δεύτερο η δυνατότητα να συγκεντρωθεί σε αυτό που μετρά περισσότερο -στη βόλτα του!

Specialized Levo SL ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού

Turbo Levo SL vs Turbo Levo

Το Turbo Levo SL είναι μια καθ' όλα ελαφρύτερη έκδοση του Turbo Levo, προσφέροντας όχι μόνο χαμηλότερο συνολικό βάρος αλλά και χαμηλότερο επίπεδο ενίσχυσης του αναβάτη. Ουσιαστικά, πρόκειται για μοντέλο που τοποθετείται ανάμεσα στο "κτήνος" Turbo Levo και σ' ένα συμβατικό trail bike.

 Turbo Levo SLTurbo Levo / Turbo Kenevo
Ενίσχυση αναβάτη 2x ο εαυτός σας 4x ο εαυτός σας
Μπαταρία 320Wh (480Wh με την προαιρετική επέκταση των 160Wh) Έως 700Wh