Ο Kwiato στο κρύο

Έχοντας ήδη κερδίσει δύο ετάπ και τη γενική κατάταξη στη 44η Volta ao Algarve (Πορτογαλία), ο Michal Kwiatkowski της Team Sky αγωνίζεται για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στον κλασσικό της Strade Bianche (Ιταλία) την Κυριακή. Σα να μην του έφτανε μια παγωμένη αναγνωριστική στη διαδρομή του Milano-San Remo μέσα στην ίδια εβδομάδα, ο “Kwiato” καβάλησε και πάλι σε παγωμένες συνθήκες μαζί με τους συναθλητές του από τη Sky, αυτή τη φορά για να προπονηθεί στους κάτασπρους χαλικόδρομους της Strade Bianche, με αρκετά κομμάτια της διαδρομής να είναι καλυμμένα από πάγο. Αψηφόντας τα στοιχεία της φύσης και τις χαμηλές θερμοκρασίες, ο Michal και τα υπόλοιπα μέλη της Team Sky ήταν ντυμένοι με Alpha RoS τζάκετ, Sorpasso κολάν, και ρουχισμό Perfetto από την Castelli για την πρωινή τους προπόνηση στην εξοχή της Τοσκάνης.

Ο Michał Kwiatkowski προπονείται στην Τοσκάνη

Τα ρούχα του Kwiato

Castelli Gabba 3 (ναι, το αληθινό!)

Με όλες τις απομιμίσεις του Gabba που κυκλοφορούν, είναι αξιοθαύμαστο πόσοι pro αναβάτες ακόμη αγοράζουν το αληθινό Gabba. Το φημισμένο ρούχο που βρίσκεται στην τρίτη γενιά πλέον, είναι και ο "πατέρας" της κατηγορίας "rain jersey" αν και όλοι οι αναβάτες αναφέρονται σε αυτά τα jerseys απλά ως Gabba. Η Castelli βελτίωσε ελαφρώς την aero εφαρμογή, τις τσέπες και το  drop tail,  άφησε όμως απείραχτη τη "νικητήρια φόρμουλα" που συνδυάζει ζεστασιά, διαπνοή και αδιαβροχότητα. Το Gabba είναι το βασικό κομμάτι της οικογένειας Perfetto που προορίζεται για αγωνιστική χρήση σε κακές καιρικές συνθήκες.

Castelli Gabba 3 rain jersey

Castelli Perfetto Long Sleeve (η τελειότητα δύσκολα βελτιώνεται)

Η προηγούμενη έκδοση του λεγόταν Gabba Long Sleeve Jacket, όμως πλέον η Castelli κρατά το όνομα Gabba για το αρχικό ρούχο. Καθώς τόσοι αναβάτες αναφέρονται στη μακρυμάνικη εκδοχή του ως "τέλειο", η εταιρία αποφάσισε να το μετονομάσει σε Perfetto Jacket και έβαλε στόχο τη βελτίωση της τελειότητας. Το αδιάβροχο φινίρισμα του ρούχου βελτιώθηκε ώστε να κρατά τον ποδηλάτη ακόμη πιο στεγνό χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η διαπνοή. Η εφαρμογή επίσης βελτιώθηκε, ενώ οι τρύπες για την αποστράγγιση του νερού στις τσέπες ανοίγονται πλεόν με laser. Το γείσο (splash flap) στο πίσω μέρος επανασχεδιάστηκε με νέο λεπτότερο προφίλ και καλύτερο σχήμα. Το απαραίτητο -για λόγους ασφαλείας- ανακλαστικό σηματάκι παραμένει στη θέση του.

castelli perfetto long sleeve jersey

  • Περισσότερα για τον Kwiato εδώ
  • Ακολουθήστε τον στο Instagram εδώ
  • Βρείτε τα ρούχα του εδώ