Kinetic R1 το πιο ρεαλιστικό προπονητήριο ποδηλασίας

Το προπονητήριο Kinetic R1 είναι το μόνο διαδραστικό, άμεσης τοποθέτησης έξυπνο προπονητήριο ποδηλασίας (smart bike trainer) που επιτρέπει στο ποδήλατό σας να κινείται φυσιολογικά. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα smart trainers της αγοράς που κρατούν “κλειδωμένο” σε όρθια θέση το ποδήλατό σας, το R1 επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση του ποδηλάτου κατά το πεταλάρισμα για πιο άνετη, ρεαλιστική και ολοκληρωμένη προπόνηση. Ο έλεγχος τους προπονητηρίου γίνεται από smartphone μέσω εφαρμογής, ενώ μέσω διασύνδεσης με επιτραπέζιο υπολογιστή προσφέρει μια καταπληκτική εμπειρία όμοια με την ποδηλασία στο δρόμο ώστε ν’ απολαύσετε τη στατική σας προπόνηση περισσότερο απ’ όσο είχατε ποτέ φανταστεί.

Kinetic R1 το πιο ρεαλιστικό προπονητήριο ποδηλασίας

Με την αντίσταση του R1 να ελέγχεται ηλεκτρονικά, μπορείτε να το συνδυάσετε με πλατφόρμες όπως τα Kinetik Fit, Zwift, Sufferfest ή άλλες, για μια απολαυστική και απόλυτα διαδραστική προπονητική εμπειρία που προσομοιώνει αλλαγές στο τερέν και καθιστά τις βαρετές στατικές προπονήσεις μακρινή ανάμνηση.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας του Kinetik R1 περιλαμβάνουν θύρα USB (για σύνδεση με επιτραπέζιο υπολογιστή), ANT+, ANT+ FE-C και Bluetooth FTMS, ενώ είναι συμβατό και με συσκευές Garmin. Ομοίως, το R1 είναι συμβατό με όλα τα ποδήλατα που διαθέτουν πίσω άξονες με μπλοκάζ 130mm ή 135mm αλλά και thru axles 142mm ή 148mm (Boost).


Kinetic R1 το πιο ρεαλιστικό προπονητήριο ποδηλασίας

Το Kinetic R1 είναι το πιο ολοκληρωμένο έξυπνο προπονητήριο της αγοράς, συμβατό με οποιοδήποτε ποδήλατο δρόμου ή mountain bike. Χάρη στην τεχνολογία Rock and Roll αλλά και τον τεράστιο σφόνδυλο (flywheel) που χρησιμοποιεί, παρέχει μια απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση προπόνησης. Οι αναδιπλούμενοι βραχίονες σταθεροποίησης και η εργονομική λαβή προσθέτουν πρακτικότητα για μεταφορά και αποθήκευση του R1, ενώ η άνευ όρων εγγύηση εφ’ όρου ζωής για το πλαίσιό του υποδηλώνει τη στιβαρότητα της κατασκευής.