ηλεκτρικά ποδήλατα για την πόλη

Ηλεκτρικό Ποδήλατο;

Ελάτε τώρα σε ένα σημείο πώλησης της Kassimatis Cycling και ενημερωθείτε για την διαφορά ενός ποδηλάτου με ηλεκτρική υποβοήθηση τελευταίας γενιάς από ένα ηλεκτρικά υποβοηθούμενο δίκυκλο με τεχνολογία προηγούμενων δεκαετιών.

ΜΕΓΑΛΗ
ΓΚΑΜΑ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΥΨΗΛΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΥΚΟΛΙΕΣ
ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

το ηλεκτρικό ποδήλατο κάνει τη βόλτα πιο διασκεδαστική

Επωφεληθείτε των:

  1. Μεγάλή γκάμα: Εκτεταμένη γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών ποδηλάτων για όλα τα βαλάντια και τις ανάγκες: Από €949,00* (ή €449* στην περίπτωση πολυτέκνων – ατόμων με Ειδικές Ανάγκες)
  2. Εξειδικευμένο προσωπικό: Η ομάδα της Kassimatis Cycling γνωρίζει το ποδήλατο όσο κανείς άλλος και θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό ηλεκτρικό ποδήλατο για τις ανάγκες σας, με συμβουλές και καθοδήγηση.
  3. Η τεχνολογία στην υπηρεσία σας: Το αυτοματοποιημένο Match Tower και η τεχνολογία Retül μπορεί να καθοδηγήσει με μεγάλη ακρίβεια την επιλογή κατάλληλου μεγέθους εξαλείφοντας έτσι περιθώρια λάθους και αμφοβολίες μετά την αγορά. Επισκεφθείτε το κατάσταστημα μας στο Μαρούσι και αφήστε την τεχνολογία να κάνει "παιχνίδι" τη σωστή επιλογή, δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.
  4. Χρηματοδότηση: Η αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου δε χρειάζεται να είναι δύσκολη. Πέραν του ισχύοντος προγράμματος Κρατικής Επιδότησης (40% της συνολικής αξίας και έως €1.300,00), προσφέρουμε επιλογές χρηματοδότησης με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή δανειοδότηση χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας με έως 60 δόσεις.
  5. Υποστήριξη: Υποστηρίζουμε 100% τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα: Είτε πρόκειται για απλές συμβουλές, προγραμματισμένη συντήρηση, ανάγκη επισκευής ή θέματα εγγύησης, η Kassimatis Cycling διαθέτει όλη την υποδομή και εξειδίκευση που χρειάζεται ώστε η ζωή με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο να είναι απροβλημάτιστη.

το ηλεκτρικό ποδήλατο κάνει τη μετακίνηση πιο εύκολη και γρήγορη

Στην Kassimatis Cycling θα βρείτε ηλεκτρικά ποδήλατα των Specialized, LOOK, BMW και Cinzia / Jumpertrek. Θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε μέλος της Team Quick-Step πάνω στο επαναστατικό, αδιανόητα ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο δρόμου Specialized Turbo Creo, να διασχίσετε βουνίσια μονοπάτια με το Sleek ή το Turbo Levo ή να πάτε στη δουλειά σας, στη βόλτα και στα ψώνια σας ξεκούραστα πάνω σ’ ένα E-Sfera ή Turbo Vado χωρίς να στριμωχτείτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς .

* Τιμή ηλεκτρικού ποδηλάτου Cinzia E-Sfera Step-Through κατόπιν επιδότησης