Η Kassimatis Cycling επίσημος αντιπρόσωπος της Corima για Ελλάδα και Κύπρο

Οι κορυφαίοι τροχοί της γαλλικής Corima αντιπροσωπεύονται πλέον σε Ελλάδα και Κύπρο από την Kassimatis Cycling. Η διάθεση των τροχών ξεκινά από τον Φεβρουάριο, μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρείας.

Σχετικά με την Corima

Συνώνυμα της Corima είναι η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο. Αντίθετα με την πλειοψηφία των κατασκευαστών τροχών που προμηθεύονται τα υλικά τους από ανατολικές χώρες, οι τροχοί της Corima κατασκευάζονται με δικά της υλικά (*μόνο οι ακτίνες και τα καψούλια προέρχονται από εξωτερικό προμηθευτή).

Από το 1998 η Corima (www.corima.com) ανέπτυξε τη μοναδική της τεχνολογία χειροποίητης κατασκευής τροχών. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της εταιρίας που δραστηριοποιείται σ' έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο.

Η Corima είναι ο επίσημος προμηθευτής της ομάδας πίστας της Εθνικής Γαλλίας καθώς και της pro tour ομάδας Astana, μεταξύ άλλων ομάδων ανά τον κόσμο.

Για το 2019, τα νέα προϊόντα του γαλλικού οίκου, είναι:

  • κέντρα αλουμινίου absolute black
  • στεφάνια τροχών με φάρδος 26mm
  • επαγγελματικός τροχός πίστας Lenticular* (μόνο 2 στον κόσμο παράγονται με αυτή την τεχνολογία)

Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / +30-210-4113654