Down Under Collection από τη Specialized

Το αυστραλιανό ηλιοβασίλεμα, με τα κόκκινα, ροζ και πορτοκαλί χρώματά του, είναι ίσως η τέλεια μίξη γαλήνης και φλογερής έντασης. Για το φετινό Tour Down Under, η Specialized έντυσε με τα ζεστά αυτά χρώματα την τελευταία συλλογή της η οποία κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες.

Down Under Collection από τη Specialized

Η συλλογή Down Under περιλαμβάνει το κράνος S-Works Prevail II, τα παπούτσια S-Works 7, τις κάλτσες Road Tall καθώς και δύο σέλες, την Power Expert και Women's Power Expert με τεχνολογία MIMIC.

Στην ελληνική αγορά θα είναι σύντομα διαθέσιμο -σε εξαιρετικά περιορισμένη ποσότητα- το κράνος της συλλογής, S-Works Prevail II με αισθητήρα πρόσκρουσης ANGi. Πρόκειται για έναν πατενταρισμένο αισθητήρα που τοποθετείται στο κράνος και μετρά τις δυνάμεις που αυτό δέχεται κατά τη διάρκεια μιας πρόσκρουσης, καθώς και τις βλαβερές περιστροφικές δυνάμεις που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των προσκρούσεων, στις οποίες το κράνος σας ουσιαστικά δεν έρχεται σε επαφή με το έδαφος. Στην περίπτωση που ο αναβάτης έχει τραυματιστεί, η συνδεδεμένη εφαρμογή μπορεί να στείλει ένα μήνυμα μαζί με τις συντεταγμένες της πιο πρόσφατης τοποθεσίας του στις επαφές που έχει ορίσει.

Για να προλάβετε το δικό σας S-Works Prevail II ANGi στην ειδικη έκδοση Down Under, επισκεφθείτε άμεσα το πλησιέστερο σημείο πώλησης Specialized για να το παραγγείλετε!