Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 469,01
€ 422,10

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Ένα άψογο ποδήλατο πόλης χάρη στην απλότητα και το vintage σχεδιασμό του. Με ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο και αξιόπιστα περιφερειακά μπορεί να είναι ο καθημερινός σας σύντροφος στις μετακινήσεις.

  • Πλαίσιο από αλουμίνιο 6061
  • Πιρούνι 1 1/8"
  • 7 Ταχυτήτων Shimano TY300
  • Γραμμή "Slow 90°"
  • Μέγεθος: 460mm
  • Βάρος: 17kg

Suggested Men's Size

Rider's Height (cm) Size (mm)
167 - 174 500 / 520
174 - 183 560
over 183 580

 

Suggested Women's Size

Rider's Height (cm) Size (mm)
160 - 175 460 / 480
over 175 500

Το ποδήλατο πρέπει να είναι μια διασκεδαστική και όχι μια επώδυνη εμπειρία. Οι γεωμετρίες των πλαισίων και οι ρυθμίσεις των διαφόρων εξαρτημάτων ενός ποδηλάτου Alpina καθιστούν δυνατή τη σωστή κατανομή του σωματικού βάρους μεταξύ της σέλας, των πεντάλ και του τιμονιού. Αυτό σημαίνει ότι το βάρος σας υποστηρίζεται από τα οστά, μειώνοντας την ένταση των μυών στην πλάτη, το λαιμό και τα χέρια σας. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι οι ποδηλάτες τις ίδιες ανάγκες. Έχοντας αυτό κατά νου, η Alpina έχει σχεδιάσει πέντε σειρές ανάλογα με το στυλ οδήγησης που προτιμάτε.

 

Alpina Slow Τα ποδήλατα της σειράς «Slow 90°» εγγυώνται μια ξεκούραστη εμπειρία χάρη στην σχεδόν όρθια θέση οδήγησης. Η γεωμετρία τους συντελεί στην πλήρη αποφόρτιση των χεριών, του αυχένα και της μέσης, χωρίς όμως να μειώνεται η αποτελεσματικότητα καθώς κάνετε πετάλι.
Alpina Comfort Η σειρά «Comfort 60°» χαρακτηρίζει τα ποδήλατα πόλης Alpine. Το στέρνο έχει ελαφρά κλίση προς τα εμπρός και η άνετη αυτή θέση βοηθά αναβάτες που κάνουν ενδοαστική χρήση και χρειάζονται ένα άνετο και δυναμικό προϊόν ταυτόχρονα.
Alpina Active Η σειρά «Active 30°» έχει σχεδιαστεί για τον ποδηλάτη που αναζητά καλύτερο έλεγχο. Το στέρνο έρχεται πιο κοντά στο τιμόνι για τον καλύτερο δυνατό χειρισμό σε περίπτωση που πέσετε σε λακκούβες ή ποδηλατείτε σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Ιδιαίτερα κατάλληλη για Trekking ποδήλατα.
Alpina Challenge Φουλ επίθεση! Για τους αναβάτες που αναζητούν τη μέγιστη απόδοση και ταχύτητα. Τα ποδήλατα Alpina της σειράς «Challenge 15°» είανι ιδανικά για έντονη και διασκεδαστική οδήγηση σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
Alpina Kid H σειρά «Kid» είναι σχεδιασμένη για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού σας. Από την πιο μικρή μέχρι τη μεγαλύτερη ηλικία, τα ποδήλατα Alpina έχουν μελετηθεί με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού σας.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση