Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 25,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Σίγουρα, κουβαλάτε μαζί σας τη συνηθισμένη λίστα αξεσουάρ όταν κάνετε ποδήλατο, όπως μια σαμπρέλα και ένα πολυεργαλείο, αλλά χρειάζεστε επιπλέον χώρο κατά καιρούς. Εάν αυτό ακούγεται οικείο, το Wedgie είναι το τσαντάκι για εσάς. Κρύβεται τέλεια κάτω από τη σέλα σας, αλλά υπάρχει άφθονος χώρος για να φιλοξενήσει μια σαμπρέλα και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε απαραίτητο.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

41120-0301


Σίγουρα, κουβαλάτε μαζί σας τη συνηθισμένη λίστα αξεσουάρ όταν κάνετε ποδήλατο, όπως μια σαμπρέλα και ένα πολυεργαλείο, αλλά χρειάζεστε επιπλέον χώρο κατά καιρούς. Εάν αυτό ακούγεται οικείο, το Wedgie είναι το τσαντάκι για εσάς. Κρύβεται τέλεια κάτω από τη σέλα σας, αλλά υπάρχει άφθονος χώρος για να φιλοξενήσει μια σαμπρέλα και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε απαραίτητο. Και για να βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενά σας ταξιδεύουν με ασφάλεια, είναι σχεδιασμένο να είναι ανθεκτικό στο νερό και πλέον ταιριάζει σε οποιοδήποτε ποδήλατο με ανανεωμένη κατασκευή στήριξης.

  • Επάνω μέρος από Nylon με επικάλυψη ώστε να είναι ανθεκτικό στο νερό και να εξασφαλίζει ότι τα πράγματά σας θα παραμείνουν στεγνά όταν ο καιρός είναι άσχημος.
  • Έχουν προστεθεί ένθετα PE για να μην μετατοπιστεί η τσάντα κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας.
  • Το αδιάβροχο φερμουάρ απωθεί το νερό και τις βρωμιές του δρόμου που έρχονται από τον πίσω τροχό.
  • Το στενό προφίλ του το κάνει να καλύπτεται από το κάθισμα για να μειώσει τον κίνδυνο τριβής ή τραυματισμού των μηρών σας.
  • Ταιριάζει σε οποιοδήποτε ποδήλατο λόγω της ανανεωμένης κατασκευής στήριξής του.
  • Διαστάσεις (cm): 5 x 5 x 16

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση