Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 35,00
Μόνο 1 σε απόθεμα

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Η καλύτερη μίνι αντλία αέρος, αεραντλία, η και λαϊκίστί τρόμπα, πρέπει να κάνει δύο πράγματα καλά. Το πρώτο να σπρώχνει τον αέρα με ταχύτητα, και το δεύτερο να καβατζώνεται, δηλαδή να μπαίνει μέσα σε μια τσέπη ή κάποιο άλλο καβατζωτικό με ευκολία.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

47219-4015


Η καλύτερη μίνι αντλία αέρος, αεραντλία, η και λαϊκίστί τρόμπα, πρέπει να κάνει δύο πράγματα καλά. Το πρώτο να σπρώχνει τον αέρα με ταχύτητα, και το δεύτερο να καβατζώνεται, δηλαδή να μπαίνει μέσα σε μια τσέπη ή κάποιο άλλο καβατζωτικό με ευκολία. Ε λοιπόν, η αξιόπιστη Air Tool Road Mini αεραντλία, πράγματι φουσκώνει τα λάστιχα, δυο φορές πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο, χάρι στον αντεστραμμένο διπλό θάλαμο. Σας δίνει απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, σε ημέρες που απροσδόκητα σκασίματα που σας πιάνουν απροετοίμαστους.

  • Ο σχεδιασμός ανεστραμμένου διπλού θαλάμου είναι μικρότερος, αλλά μεταφέρει 58% περισσότερο αέρα ανά τρομπιά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, μειώνοντας τον χρόνο άντλησης έως και τέσσερα λεπτά.
  • Κεφαλή Presta-only με ανανεωμένο κάλυμμα σκόνης εμποδίζει το άνοιγμα της αντλίας λόγω κραδασμών.
  • Επεξεργασμένη εξωτερική κάννη για επιπλέον πρόσφυση κατά την άντληση.
  • Εσωτερικός και εξωτερικός θάλαμος από αλουμίνιο για ανθεκτική απόδοση. Περιλαμβάνεται βραχίονας στήριξης πλαισίου μπουκαλιού νερού.
  • Μέγιστη πίεση: 100 PSI (6,9 bar). Όγκος ανά διαδρομή: 30cc. Περιλαμβάνεται βραχίονας στήριξης πλαισίου μπουκαλιού νερού.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση