Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 50,00
Σε απόθεμα

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Μεταμορφώσαμε το ποδηλατικό κράνος σε μια συσκευή ζωντανής καταγραφής διαδρομής, ανιχνευτή κρούσης και φάρο ασφάλειας. Χωρίς ετήσια τέλη και ένα σχεδιασμό που δουλεύει με σχεδόν οποιοδήποτε ποδηλατικό κράνος το ANGi όχι μόνο προσφέρει επιπλέον προστασία, αλλά σας συνδέει με άμεση βοήθεια όταν το χρειάζεστε πιο πολύ. Μόλις επινοήσαμε εκ νέου το κράνος!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

60519-8000


Ο πατενταρισμένος αισθητήρας ANGi καλεί για βοήθεια όταν εσείς δεν μπορείτε. Στην ουσία είναι η πρώτη συσκευή που σας προστατεύει πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από μια πτώση. Το κάνει μέσω σύνδεσης με την εφαρμογή Specialized Ride για συσκευές iOS και Android. Αν διαπιστώσει πτώση, τρέχει μια αντίστροφη μέτρηση την οποία αν είστε εντάξει μπορείτε εύκολα να σταματήσετε και να συνεχίσετε το ποδήλατο. Διαφορετικά το ANGi στέλνει μήνυμα σε προεπιλεγμένες επαφές ζητώντας βοήθεια, κοινοποιώντας ταυτόχρονα την τελευταία γνωστή σας θέση, παίρνοντας τις συντεταγμένες μέσω GPS. Αν πάλι γνωρίζετε πως θα οδηγήσετε σε εκτός εύρου κάλυψης διαδρομή, τότε μπορείτε απλά να ρυθμίσετε τον εκτιμώμενο χρόνο οδήγησης την ώρα που ξεκινάτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σήμα στην υπηρεσία σα στο σημείο εκίνησσης. Αν δεν έχετε ολοκληρώσει την διαδρομή στον εκτιμώμενο χρόνο, τότε το ANGi θα καλέσει για βοήθεια μαζί με τις πιο πρόσφατες συντεταγμένες GPS.

 

 • Το ANGi καταγράφει την διαδρομή σας ενώ κάνετε ποδήλατο, ανιχνεύει τις πτώσεις και καλεί για βοήθεια.
 • Περιέχει κωδικό ενεργοποίησης μίας φοράς.
 • Εντοπίζει και αναφέρει επικίνδυνες κραδασμούς του κράνος στην εφαρμογή Specialized Ride, η οποία ειδοποιεί προεπιλεγμένες από εσάς επαφές έκτακτης ανάγκης και τους στέλνει στις πιο πρόσφατες συντεταγμένες GPS.
 • Επιπρόσθετες δυνατότητες συμπεριλαμβάνουν ειδοποιήσεις για έναρξη και χρόνου ποδηλασίας.
 • Δουλεύει με τα περισσότερα κράνη από άλλες εταιρίες.
 • Κατά προσέγγιση έχει χρόνο ζωής μπαταρίας 6 μηνών (δέχεται μπαταρία τύπου CR2032)
 • Βάρος: 10 g με την μπαταρία
 • Δύο χρόνια εγγύηση του αισθητήρα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANGi

Τι σημαίνει ANGi;

 • Το ANGi προέρχεται από τα αρχικά της φράσης Angular & G-Force indicator (Δείκτης γωνίας και επιτάχυνσης G)

Τι μετράει το ANGi;

 • Το ANGi είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συσκευή που περιέχει αισθητήρες σχεδιασμένους να μετράνε τις γραμμικές και περιστροφικές δυνάμεις που συνήθως συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος με ποδήλατο.

Ποιοι τύποι αισθητήρων βρίσκονται στο ANGi; Περιλαμβάνει ένα δέκτη GPS;

 • Το ANGi περιέχει ένα επιταχυνσιόμετρο και ένα γυροσκόπιο για τη μέτρηση γραμμικών και περιστροφικών δυνάμεων. Η λειτουργία GPS παρέχεται μέσω του τηλεφώνου / εφαρμογής που έχει συνδεθεί με τον αισθητήρα ANGi.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ANGi

Πώς λειτουργεί το ANGi;

 • Αν ο αισθητήρας ANGi ανιχνεύσει πιθανό ατύχημα κατά τη διάρκεια της βόλτας σας, θα συνδεθεί στην εφαρμογή Specialized Ride της συσκευής σας, θα ηχήσει συναγερμό και θα αρχίσει αντίστροφη μέτρηση. Εάν είστε εντάξει, απλά ακυρώστε την αντίστροφη μέτρηση και συνεχίστε την οδήγηση. Εάν είστε τραυματίες και δεν μπορείτε να ακυρώσετε την αντίστροφη μέτρηση, η εφαρμογή θα στείλει μια ειδοποίηση κειμένου στις επαφές έκτακτης ανάγκης σας λέγοντας ότι μπορεί να έχετε εμπλακεί σε ατύχημα.
Εκτός από την ειδοποίηση ότι ενδέχεται να είχατε ατύχημα, το ANGi και η εφαρμογή Specialized Ride θα στείλουν επίσης την τοποθεσία σας, μέσω συντεταγμένων GPS, σε όλες τις επαφές που έχετε καταχωρίσει στην εφαρμογή.

Αν δεν τραυματίσω σε περίπτωση σύγκρουσης, πόση ώρα έχω στη διάθεσή μου για να ακυρώσω την αντίστροφη μέτρηση στο τηλέφωνό μου, ώστε οι επαφές έκτακτης ανάγκης μου να μην λαμβάνουν περιττές ειδοποιήσεις;

 • Από σένα εξαρτάται. Όταν συνδέετε το ANGi με το τηλέφωνό σας και ρυθμίζετε την εφαρμογή Specialized Ride, θα μπορείτε να καθορίσετε τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να καθορίσετε πόσο χρόνο έχετε από τη στιγμή που η ANGi εντοπίζει πιθανό ατύχημα και τη στιγμή που η εφαρμογή θα στείλει την ειδοποίηση στις επαφές έκτακτης ανάγκης. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση αντίστροφης μέτρησης είναι 30 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε την αντίστροφη μέτρηση (σε διαστήματα 15 δευτερολέπτων) μεταξύ 15 και 90 δευτερολέπτων.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα εξοπλισμένο με ANGi και ένα κράνος έτοιμο για ANGi (ANGi-Ready);

 • Αρκετά μοντέλα κράνους Specialized διαθέτουν τώρα έναν αισθητήρα ANGi ενσωματωμένο στο σύστημα τοποθέτησης. Όλα τα άλλα νέα κράνη Specialized είναι έτοιμα για ANGi και διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένο σύστημα τοποθέτησης που κάνει γρήγορη και εύκολη την τοποθέτηση ενός αισθητήρα ANGi μετά την αγορά του.

Μπορώ να συνδέσω τον αισθητήρα ANGi σε ένα παλαιότερο κράνος Specialized ή ένα κράνος άλλης εταιρίας;

 • Οι αισθητήρες ANGi μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε κράνος ποδηλάτου που πληροί τα κριτήρια εγκατάστασης. Τα νέα μοντέλα κράνους Specialized 2019 διαθέτουν επίσης συστήματα τοποθέτησης σχεδιασμένα ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Ανατρέξτε σε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για να τοποθετήσετε τον αισθητήρα ANGi σε ένα παλαιότερο μοντέλο κράνους Specialized ή ένα κράνος άλλης εταιρίας για να διασφαλίσετε τη σωστή τοποθέτηση.

Μπορώ να αφαιρέσω τον αισθητήρα ANGi;

 • Ο αισθητήρας προσαρτάται με κόλλα και μπορεί να αφαιρεθεί, αν και δεν συνιστούμε να τον αφαιρέσετε. Αφού αφαιρεθεί, η μονάδα δεν μπορεί να συνδεθεί ξανά.

Ποιες συσκευές τηλεφώνου είναι συμβατές με το ANGi;

 • Η εφαρμογή Specialized Ride είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone με iOS 11 ή νεότερο καθώς και συσκευές με Android 7 ή νεότερο.

Ποιες συσκευές μπορούν να εκτελέσουν την εφαρμογή Specialized Ride;

 • Οποιαδήποτε συσκευή iPhone με iOS 11 ή νεότερο καθώς και συσκευή με Android 7 ή νεότερο.

Πώς “μιλάει” το ANGi με το τηλέφωνό μου;

 • Το ANGi συνδέεται μέσω χαμηλής ενέργειας Bluetooth. Ο αισθητήρας δεν διατηρεί σταθερή σύνδεση με το τηλέφωνο, αλλά συνδέεται στην αρχή της οδήγησης όταν ενεργοποιείται. Στη συνέχεια αποσυνδέεται και επανασυνδέεται μόνο όταν χρειάζεται.

Πώς μπορώ πραγματικά να συνδέσω το ANGi στο τηλέφωνό μου;

 • Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth στο smartphones σας είναι ενεργοποιημένο. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Specialized Ride, επιλέξτε την καρτέλα Gear και ανακινήστε ελαφρώς το κράνος έως ότου η συσκευή γίνει πράσινη στην οθόνη. Από εκεί, πηγαίνετε στην καρτέλα Record και ενεργοποιήστε το ANGi.

Μπορώ να έχω ενεργές άλλες συσκευές Bluetooth ενώ χρησιμοποιώ το ANGi;

 • Ναι. Το ANGi δεν εμποδίζει με άλλες συνδέσεις Bluetooth, όπως συσκευές ήχου, μετρητές καρδιακού ρυθμού ή βατόμετρα.

Πόσο διαρκεί η μπαταρία;

 • Υπό κανονικές συνθήκες και τακτική ποδηλασίας (6-8 ώρες την εβδομάδα), η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής έξι (6) μηνών.

Ποια μπαταρία χρησιμοποιεί ο αισθητήρας ANGi;

 • Το ANGi χρησιμοποιεί μια συνηθισμένη μπαταρία CR2032.

Είναι αδιάβροχο το ANGi;

 • Ναι, το ANGi είναι αδιάβροχο με IPx7. Με άλλα λόγια, ο αισθητήρας είναι αδιάβροχος ακόμα και αν βυθιστεί για 30 λεπτά σε βάθος 1 μέτρου.

Πρέπει να εκτελέσω την εφαρμογή Specialized Ride για να δουλέψει το ANGi;

 • Ναι, η εφαρμογή Specialized Ride πρέπει να είναι ενεργή για να λειτουργήσει το ANGi και θα εκτελείται στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας.

Τι γίνεται αν χάσω την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας;

 • Επειδή το ANGi επικοινωνεί μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας και απαιτεί σήμα ανά πάσα στιγμή για πλήρη λειτουργικότητα, ίσως να αναρωτηθείτε τι θα συμβεί εάν κατά τη διάρκεια της βόλτας σας βρεθείτε εκτός υπηρεσίας σήματος; Σε αυτό το σενάριο, το ANGi είναι σε θέση να παρακολουθεί την ασφάλειά σας διαφορετικά.

Απλώς ορίστε τον εκτιμώμενο χρόνο οδήγησης πριν ξεκινήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ενεργό σήμα δεδομένων όταν ξεκινάτε τη βόλτα σας. Αν δεν έχετε ολοκληρώσει τη βόλτα σας μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, το ANGi θα στείλει μια ειδοποίηση στις προεπιλεγμένες επαφές έκτακτης ανάγκης με την τελευταία θέση που ανεβάσατε. Αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από το αν έχετε σήμα κινητής τηλεφωνίας ή όχι. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης και την εφαρμογή για πλήρη λειτουργικότητα.

Μπορώ να καταγράψω τη βόλτα μου μέσα στην εφαρμογή Specialized Ride και να συνδεθώ με το STRAVA;

 • Ναι, μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας STRAVA με την εφαρμογή Specialized Ride. Μόλις το κάνετε, απλώς καταγράψτε τη βόλτα σας στην εφαρμογή Specialized Ride και θα μεταφερθεί αυτόματα στο STRAVA όταν ολοκληρώσετε την οδήγηση.

Πρέπει να ανησυχώ για την ακτινοβολία;

 • Το ANGi χρησιμοποιεί χαμηλής ενέργειας Bluetooth και έχει χαρακτηριστεί ασφαλές για τη χρήση και τη θέση του, επιτυγχάνοντας σε όλες τις δοκιμές ακτινοβολίας. Ο αισθητήρας ANGi είναι παγκοσμίως πιστοποιημένος και πληροί όλα τα πρότυπα FCC και CE.

Πώς συγκρίνεται το ANGi με το ICEdot;

 • Η Specialized ενσωμάτωσε το ICEdot το 2017. Ο ιδρυτής του ICEdot, Chris Zenthoefer, καθοδηγεί την ανάπτυξη του ANGi και της εφαρμογής Specialized Ride.

Ποιες άλλες συσκευές προσφέρουν την ίδια δυνατότητα ανίχνευσης και ειδοποίησης με το ANGi;

 • Αυτή τη στιγμή, καμία άλλη συσκευή ή υπηρεσία στην αγορά δεν προσφέρει τον ίδιο συνδυασμό ανίχνευσης πρόσκρουσης και περιστροφικής δύναμης καθώς και αυτοματοποιημένης ειδοποίησης.

Πώς συγκρίνεται το ANGi με τη δυνατότητα Incident Detection της Garmin;

 • Η Garmin χρησιμοποιεί ένα μετρητή επιτάχυνσης για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποια σύγκρουση στο ποδήλατο. Η τακτική κίνηση καθώς οδηγείτε, οι διαρκείς εκκινήσεις και τα σταματήματα μπορούν να προκαλέσουν ψευδείς συναγερμούς. Επιπλέον, το περιστατικό που ενεργοποιεί τον συναγερμό στην ποδηλασία μπορεί να συμβεί ακόμα και όταν ο αναβάτης δεν είναι τραυματισμένος.

Το ANGi είναι προσαρτημένο στο κράνος και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μέτρηση γραμμικών και περιστροφικών δυνάμεων στο κεφάλι. Ο αισθητήρας ψάχνει συγκεκριμένα για συγκρούσεις που προκαλούν επικίνδυνες δυνάμεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία του αναβάτη να αναζητήσει βοήθεια. Το ANGi έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αναβάτες να λάβουν βοήθεια όταν το χρειάζονται περισσότερο.

Πώς μπορώ να προσθέσω / αφαιρέσω μια επαφή έκτακτης ανάγκης στο ANGi;

 • Μεταβείτε στην καρτέλα “More” (Περισσότερα) και πατήστε το κουμπί “Add Emergency Contacts” (Προσθήκη Επαφών Έκτακτης Ανάγκης). Εισαγάγετε στα στοιχεία επικοινωνίας και επιλέξτε “Save Contact” (Αποθήκευση Επαφής).

Εάν ο αισθητήρας σβήσει μετά από ένα ατύχημα, αλλά το κράνος μου δεν δείχνει σημάδια ζημιάς, είναι εντάξει να συνεχίσει το κράνος να χρησιμοποιείται;

 • Ακόμα κι αν ο αισθητήρας σας δεν σβήσει κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος, θα πρέπει να αντικαταστήσετε το κράνος σας σε περίπτωση που χτυπήσει κάτι. Η επένδυση αφρού EPS μπορεί να έχει υποστεί ζημιά, ακόμα και αν δεν είναι ορατή.

Πώς μπορώ να “ξυπνήσω” τον αισθητήρα μετά την ολοκλήρωση μιας βόλτας;

 • Το ANGi δεν διατηρεί ζωντανή σύνδεση με το τηλέφωνό σας καθ’ όλη τη διάρκεια μιας δραστηριότητας. Αντ’ αυτού, το ANGi ελέγχει τακτικά με την εφαρμογή κάθε πέντε λεπτά και επίσης επανασυνδέεται όταν χρειάζεται. Στο τέλος της βόλτας σας, η εφαρμογή απενεργοποιεί τις λειτουργίες του ANGi και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά. Εντούτοις, ο αισθητήρας ενδέχεται να μην εμφανίζεται ως διαθέσιμος επειδή δεν έχει έρθει σε επαφή με την εφαρμογή και κατά συνέπεια βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση παρακολούθησης.

Αν τελειώσετε πραγματικά με τη βόλτα σας ο αισθητήρας θα διαπιστώσει ότι την έχετε τελειώσει την επόμενη φορά που θα κάνει έλεγχο. Στη συνέχεια, θα τεθεί σε κατάσταση ύπνου, καθώς αυτή είναι η αναμενόμενη συμπεριφορά. Για το λόγο αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά το ANGi αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα βόλτα. Θα χρειαστεί ένα πιο δυναμικό κούνημα για να “ξυπνήσει” το ANGi πριν από το προγραμματισμένο Check-In του ανά πέντε λεπτά. Το δυναμικό κούνημα θα επανασυνδέσει τον αισθητήρα ANGi, ο οποίος θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα βόλτα. Απλά πρέπει να κουνήσετε το κράνος σθεναρά - μην χτυπάτε το κράνος για να ξυπνήσετε το ANGi, καθώς αυτές οι κρούσεις μπορούν να βλάψουν την αφρώδη επένδυση EPS του κράνους σας και να μειώσουν την προστατευτική του ικανότητα.

ΠΛΗΡΩΜΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το ANGi;

 • Για να ενεργοποιήσετε τον αισθητήρα ANGi, μεταβείτε στην καρτέλα "Gear" της εφαρμογής Specialized Ride και εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης. Ο κωδικός ενεργοποίησης είναι ένας 9-ψήφιος αλφαριθμητικός κωδικός που περιλαμβάνεται στο εγχειρίδιο του κράνους ή του αισθητήρα.

Χρειάζομαι έναν κωδικό ενεργοποίησης για κάθε κράνος που συνδυάζω με το τηλέφωνό μου;

 • Ναι, αν έχετε περισσότερα από ένα κράνος συνδεδεμένα στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό ενεργοποίησης για καθένα από αυτά. Όλα τα κράνη Specialized ANGi και οι αισθητήρες ANGi διαθέτουν έναν κωδικό ενεργοποίησης μίας χρήσης.

Πότε λήγει ο κωδικός ενεργοποίησης μίας χρήσης;

 • Ο κωδικός ενεργοποίησης είναι ένας κωδικός μιας χρήσης που χρησιμοποιείται για την αντιστοίχιση του αισθητήρα στο τηλέφωνό σας. Δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Τι συμβαίνει εάν θέλω να δώσω ή να πουλήσω το κράνος μου σε κάποιον άλλο;

 • Οι κωδικοί ενεργοποίησης δεν είναι μεταβιβάσιμοι. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να αντιστοιχίσετε μια συσκευή σε διαφορετικό τηλέφωνο, ο νέος ιδιοκτήτης θα χρειαστεί να αγοράσει έναν νέο κωδικό ενεργοποίησης ή να πληρώσει ένα εφάπαξ τέλος $ 29,99 με την εφαρμογή Specialized Ride.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχω ένα νέο κράνος με ANGi. Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

 1. Αφαιρέστε την προστατευτική θήκη της μπαταρίας πρώτα περιστρέφοντας και αφαιρώντας το κάλυμμα της μπαταρίας, αφαιρέστε την μπαταρία και τέλος αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη.
 2. Επανατοποθετήστε την μπαταρία και το κάλυμμα της μπαταρίας.


 3. Κατεβάστε την εφαρμογή Specialized Ride στο τηλέφωνό σας, που διατίθεται στο www.RideSpecialized.com, στο Apple App Store (iOS) και στο Google Play (Android).

Μετά τη λήψη, ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή Specialized Ride για να:


  1. Δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.


  2. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης μίας χρήσης που περιλαμβάνεται στο εγχειρίδιο χρήσης.


  3. Συνδέσετε τον αισθητήρα ANGi με το τηλέφωνό σας.


  4. Εισάγετε τις επαφές έκτακτης ανάγκης.

Υπάρχει εύρος θερμοκρασίας για να λειτουργεί σωστά το ANGi;

 • Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας είναι -20ο C έως 50ο C / -4ο F έως 122ο F. Χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να επηρεάσουν την μπαταρία και να την κάνουν να αδειάζει γρηγορότερα, αλλά δεν θα επηρεάσουν τα ηλεκτρονικά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση