Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 39,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Τα Reelight SL150 είναι η βασική έκδοση φαναριών ποδηλάτου με μαγνήτη. Τα φώτα αυτά στηρίζονται στον άξονα του ποδηλάτου και τροφοδοτούνται από μαγνήτες τοποθετημένους στις ακτίνες οπότε δεν χρησιμοποιούν μπαταρίες.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

SL150


Τα Reelight SL150 είναι η βασική έκδοση φαναριών ποδηλάτου με μαγνήτη. Τα φώτα αυτά στηρίζονται στον άξονα του ποδηλάτου και τροφοδοτούνται από μαγνήτες τοποθετημένους στις ακτίνες οπότε δεν χρησιμοποιούν μπαταρίες.

Τα SL150 είναι κλασικά φώτα που τοποθετούνται στο άξονα του ποδηλάτου, τα οποία είναι κατάλληλα για ποδήλατα χωρίς δίσκους ή ταμπούρα. Το SL150 είναι ένα έξυπνο σετ μαγνητικών φαναριών ποδηλάτου με έντονο φωτισμό που εξασφαλίζει ότι θα ξεχωρίζετε πάντα στην κυκλοφορία.

Η τοποθέτησή τους στο ποδήλατο είναι γρήγορη και εύκολη. Το φως του ποδηλάτου είναι τοποθετημένο στον άξονα και έχει σχεδιαστεί για όλα τα ποδήλατα είτε με φρένα V-Brakes είτε Cantilever. Η έξοδος φωτός αντιστοιχεί σε μια συνηθισμένη λάμπα μπαταρίας με καινούργιες μπαταρίες. Το φως του ποδηλάτου παράγει τη δική του, φιλική προς το περιβάλλον, ισχύ επαγωγικά μέσω πηνίου στο δυναμό και μαγνητών στις ακτίνες του ποδηλάτου - χωρίς καμία χρήση μπαταριών.

Τα φώτα είναι μονίμως τοποθετημένα, οπότε τα έχετε πάντα μαζί σας. Τα φανάρια είναι πάντα αναμμένα κάθε φορά που κάνετε ποδήλατο, γεγονός που σας καθιστά ιδιαίτερα ασφαλείς στην κίνηση - μέρα και νύχτα. Τα φώτα ποδηλάτων που λειτουργούν με μαγνήτη δεν καταναλώνουν μπαταρίες, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξεχάσετε σπίτι, ούτε έχουν τριβή όταν κάνετε ποδήλατο. Είναι απλά φανάρια ποδηλάτου που είναι πάντα αναμμένα.

Δεν είναι κατάλληλα για ποδήλατα με δισκόφρενα ή ταμπούρα. Για τέτοια ποδήλατα δείτε τις σειρές προϊόντων Extended της Reelight.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Τροφοδοτούνται από μαγνήτες - Χωρίς τριβές
  • Συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της Δανίας
  • Δεν χρησιμοποιεί μπαταρίες
  • Φως που μένει σταθερά αναμμένο
  • Πάντα ενεργοποιημένο - μειώνει τα ατυχήματα κατά 47%
  • Φως ασφαλείας
  • Μόνιμα τοποθετημένο στους άξονες
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Δεν είναι κατάλληλο για άξονες Quick Release χωρίς τον κατάλληλο αντάπτορα

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση