Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 70,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Αυτό είναι ένα γενικής εφαρμογής προϊόν και ενδέχεται να απαιτεί προσαρμογή. Προστατεύει τις περιοχές υψηλού κινδύνου του ποδηλάτου. Το Covered Protection kit προσφέρει μια γενική εφαρμογή ανά κατηγορία πλαισίου (διπλής ανάρτησης, eMTB, κλπ.) για να καλύψει περιοχές υψηλής φθοράς.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προστατεύει τις περιοχές υψηλού κινδύνου του ποδηλάτου. Το Covered Protection kit προσφέρει μια γενική εφαρμογή ανά κατηγορία πλαισίου για να καλύψει περιοχές υψηλής φθοράς.

Η προστασία του χρώματος προσφέρει μεγάλα οφέλη από την αισθητική πλευρά, καθώς και από την πλευρά της λειτουργικότητας και της αντοχής. Τα βινύλια προστασίας χρωμάτων της RideWrap είναι διάφανα βινύλια υψηλής λάμψης ή ματ φινιρίσματος πολυουρεθάνης που εφαρμόζονται στα ποδήλατα για να τα προστατεύουν από γρατζουνιές, χαλίκια, μικρά χτυπήματα ή σκασίματα που προκαλούνται από χαλίκια, πέτρες, τριβές των καλωδίων, τριβή από τον αστράγαλο ή την φτέρνα, κτύπημα αλυσίδας και άλλα περιβαλλοντικά στοιχεία που που θα συναντήσετε στα μονοπάτια ή στους δρόμους.

  • Κάλυψη πλαισίου: ~60%
  • Διατίθεται σε γυαλιστερό ή mat
  • Περιλαμβάνονται στο κουτί: Μάκτρο, μαντηλάκια καθαρισμού, συμπυκνωμένο διάλυμα εγκατάστασης, πανάκι μικροϊνων, κλειδί εγκατάστασης, και σετ αυτοκόλλητων RideWrap.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση