Λεπτομέρειες προϊόντος

Από € 37,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Αυτό το κιτ είναι γενικής εφαρμογής και ενδέχεται να απαιτεί προσαρμογή. Προστατεύει τις περιοχές υψηλού κινδύνου του πιρουνιού. Το κιτ προσφέρει γενική εφαρμογή για πιρούνια gravel και road, καλύπτοντας τα καλάμια και τη βάση.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Προστατεύει τις περιοχές υψηλού κινδύνου των καλαμιών και της βάσης του πιρουνιού. Το κιτ προστασίας προσφέρει μία καθολική εφαρμογή για πιρούνια gravel και road καλύπτοντας τα καλάμια και τη βάση.

Το κιτ Gravel Fork περιλαμβάνει εγκοπές για βάσεις στήριξης στο κάτω μέρος για να ταιριάζει εύκολα σε διάφορα στυλ πιρουνιού.

Η προστασία του χρώματος προσφέρει σημαντικά οφέλη από αισθητικής πλευράς, καθώς και από πλευράς λειτουργικότητας και αντοχής. Το βινύλιο προστασίας της RideWrap είναι από διάφανες ταινίες πολυουρεθάνης υψηλής λάμψης ή ματ φινιρίσματος, τα οποία εφαρμόζονται στα πιρούνια για να τα προστατεύουν από γρατζουνιές, χαλίκια, μικρά χτυπήματα ή σκασίματα, ή σημάδια που προκαλούνται από χαλίκια, πέτρες, τριβή καλωδίων, τριβή με τον αστράγαλο ή τη φτέρνα, χτυπήματα της αλυσίδας και άλλα στοιχεία που "παραμονεύουν" όταν βρισκόμαστε στα μονοπάτια ή στους δρόμους.

  • Κάλυψη πλαισίου: ~80%
  • Διατίθεται σε Gloss ή Matte
  • Συμπεριλαμβάνονται στο κουτί: RW σφουγγάρι, RW μαντηλάκια καθαρισμού, συμπυκνωμένο διάλυμα εγκατάστασης RW, RW μικροΐνες, κλειδί εγκατάστασης.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση