Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 70,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Εξαιρετική εμφάνιση και ένα μεγάλο εύρος χρωμάτων: η πτυσσόμενη κλειδαριά uGrip BORDO™ 5700 Combo ικανοποιεί το προσωπικό σας στυλ ενώ σας προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και κλείδωμα με συνδυασμό.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

5700C/80 BK SH


Εξαιρετική εμφάνιση και ένα μεγάλο εύρος χρωμάτων: η πτυσσόμενη κλειδαριά uGrip BORDO™ 5700 Combo ικανοποιεί το προσωπικό σας στυλ ενώ σας προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και κλείδωμα με συνδυασμό.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ

Πτυσσόμενες Κλειδαριές ABUS

Με την Bordo, η ABUS επανιδρύει την έννοια της κλειδαριάς ποδηλάτου, καθιερώνοντας ένα εντελώς καινούργιο τύπο κλειδαριάς - την πτυσσόμενη κλειδαριά. Οι κλειδαριές ποδηλάτου της οικογένειας Bordo προσφέρουν χαρακτηριστικά που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος σχεδιασμό μέχρι σήμερα. Ελαφρύ βάρος και ευελιξία σε ένα συμπαγές σχέδιο. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα μοιράζονται όλες οι πτυσσόμενες κλειδαριές στην οικογένεια Bordo. Από το υψηλής ασφάλειας Bordo XPlus, μέχρι το εξαιρετικά ελαφρύ μοντέλο Bordo Lite. Η ποικιλία ξεχωρίζει για τα πολυάριθμα διαθέσιμα χρώματα και τα διάφορα συστήματα κλειδώματος. Και με την κομψή θήκη έχετε μια όμορφη λύση μεταφοράς για την κλειδαριά.

Η πτυσσόμενη κλειδαριά uGrip BORDO™ 5700 όχι μόνο παρέχει εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας, αλλά έρχεται σε οκτώ διαφορετικά χρώματα για να πετύχετε το απόλυτο look.

Η πτυσσόμενη κλειδαριά uGrip BORDO ™ 5700 διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, όπως ανοιχτό πράσινο, ροζ, μπλε, πορτοκαλί, ολόσωμη μπλε, ολόσωμη πράσινη, ολόσωμη μωβ και φυσικά το παραδοσιακό μαύρο. Αυτό σημαίνει ότι έχει υψηλή βαθμολογία στο look καθώς και στις απαιτήσεις ασφάλειας: τα χρώματα uGrip BORDO ™ 5700 ταιριάζουν απόλυτα με τα μοντέλα των ABUS Pedelec και ABUS Urban-I 2.0 Neon που κάνουν την κλειδαριά uGrip BORDO™ 5700  τον ιδανικό σύντροφο για οποιονδήποτε ψάχνει για μια συνολικά ταιριαστή εμφάνιση.

Τεχνολογία:

 • Ατσάλινες μπάρες 5 mm
 • Οι ράβδοι συνδέονται με ειδικά πριτσίνια
 • Χυτευμένα ψηφία δύο συστατικών που εγγυώνται ορατότητα για πάντα
 • Κωδικός με δυνατότητα ρύθμισης
 • Επίπεδο Ασφάλειας: 7
 • Βάρος: 960 γρ

Λειτουργία και Χρήση:

 • Εξαιρετική προστασία σε καταστάσεις όπου ο κίνδυνος κλοπής είναι χαμηλός προς μέτριος.

Μεταφορά:

 • SH – Θήκη μεταφοράς για εύκολη μεταφορά στο ποδήλατο, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς εργαλεία χάρη στους πρακτικούς ιμάντες στερέωσης. Η κλειδαριά αφαιρείται μετωπικά από την θήκη.
 • Θήκη με μηχανισμό κλειδώματος και εύκολη λειτουργία με το ένα χέρι
 • Επιλογές τοποθέτησης: με ελαστικοποιημένους αντιολισθητικούς ιμάντες Velcro ή στερέωση με βίδες στη θέση της παγουροθήκης

Συμβουλές:

 • Τα χρώματα του uGrip BORDO™ 5700 ταιριάζουν απόλυτα με τα μοντέλα των ABUS Pedelec και ABUS Urban-I 2.0 Neon
 • Οικογένεια BORDO™: Ο ιδανικός συνδυασμός ανθεκτικότητας, ευελιξίας, βάρους και διαστάσεων μεταφοράς

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση