Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 30,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το μπουκάλι Purist Insulated Watergate διαθέτει μια επίστρωση διοξειδίου του πυριτίου στο εσωτερικό του τοίχωμα. Ουσιαστικά, σχηματίζει ένα φινίρισμα σαν γυαλί που παρέχει μια εντελώς φυσική λύση στο πρόβλημα των ποτών που λεκιάζουν το μπουκάλι ή αφήνουν πίσω τους οποιαδήποτε υπολειμματική επίγευση. Αυτή η επίστρωση προστατεύει επίσης το καθαρό νερό σας από τη γεύση πλαστικού τις πολύ ζεστές μέρες, κάνοντας την εμπειρία χρήσης παρόμοια με το να πίνετε απευθείας από ένα καθαρό ποτήρι.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

44119-2324


  • Η επίστρωση Purist προστατεύει το μπουκάλι από οσμές, λεκέδες και μούχλα για να διατηρεί το νερό και το μπουκάλι σας καθαρό.
  • Η κκατασκευή με διπλό τοίχωμα και ενδιάμεσο μονωτικό υλικό δημιουργεί μια προστασία 3 στρωμάτων που κρατά το νερό σας δροσερό για 22% περισσότερο σε σχέση με άλλο μονωμένα μπουκάλια.
  • Η δικής μας κατασκευής ριτίνη προσφέρει το πιο εύκαμπτο και εύκολο να πιεστεί μπουκάλι που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.
  • Το μεγάλο βιδωτό καπάκι δεν στάζει και είναι αρκετά φαρδύ ώστε να χωρέσουν παγάπια ή κουτάλια για μείξη ποτών σε σκόνη.
  • Η βαλβίδα Heart Valve™ σφραγίζει αυτόματα και παρέχει υψηλό ρυθμό ροής με 100% αδιάβροχο σχεδιασμό - ακόμα και όταν μένει ανοιχτή.
  • Το BPA-Free πλαστικό είναι κατασκευασμένο από 100% FDA food-grade υλικά (κατάλληλα για τρόφιμα) και είναι τυπωμένο με μη διαλύτη βάση (UV Cured), με CPSC-approved μελάνι και υλικά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση