Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 23,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το μπουκάλι Purist Insulated MoFlo διαθέτει μια επίστρωση διοξειδίου του πυριτίου στο εσωτερικό του τοίχωμα. Ουσιαστικά, σχηματίζει ένα φινίρισμα σαν γυαλί που παρέχει μια εντελώς φυσική λύση στο πρόβλημα των ποτών που λεκιάζουν το μπουκάλι ή αφήνουν πίσω τους οποιαδήποτε υπολειμματική επίγευση.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

44117-2330


Το μπουκάλι Purist Insulated MoFlo διαθέτει μια επίστρωση διοξειδίου του πυριτίου στο εσωτερικό του τοίχωμα. Ουσιαστικά, σχηματίζει ένα φινίρισμα σαν γυαλί που παρέχει μια εντελώς φυσική λύση στο πρόβλημα των ποτών που λεκιάζουν το μπουκάλι ή αφήνουν πίσω τους οποιαδήποτε υπολειμματική επίγευση. Αυτή η επίστρωση προστατεύει επίσης το καθαρό νερό σας από τη γεύση πλαστικού τις πολύ ζεστές μέρες, κάνοντας την εμπειρία χρήσης παρόμοια με το να πίνετε απευθείας από ένα καθαρό ποτήρι.

  • Η επίστρωση Purist προστατεύει το μπουκάλι από οσμές, λεκέδες και μούχλα για να διατηρεί το νερό και το μπουκάλι σας καθαρό.
  • Η κατασκευή με διπλό τοίχωμα και ενδιάμεσο μονωτικό υλικό δημιουργεί μια προστασία 3 στρωμάτων που κρατά το νερό σας δροσερό για 22% περισσότερο σε σχέση με άλλο μονωμένα μπουκάλια.
  • Η ριτίνη της Specialized προσφέρει το πιο εύκαμπτο και εύκολο να πιεστεί μπουκάλι που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.
  • Το μεγάλο βιδωτό καπάκι δεν στάζει και είναι αρκετά φαρδύ ώστε να χωρέσουν παγάπια ή κουτάλια για μείξη ποτών σε σκόνη.
  • Η νέα σχεδίαση MoFlo του πώματος παρέχει ένα ευρύ κανάλι νερού για έως και 50% μεγαλύτερη ροή σε σχέση με άλλα κορυφαία παγούρια, καθώς και βελτιωμένη λαβή.
  • Το BPA-Free πλαστικό είναι κατασκευασμένο από 100% FDA food-grade υλικά (κατάλληλα για τρόφιμα) και είναι τυπωμένο με μη διαλύτη βάση (UV Cured), με CPSC-approved μελάνι και υλικά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση