Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 15,90

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Το μπουκάλι Purist Hydroflo MoFlo διαθέτει μια επίστρωση διοξειδίου του πυριτίου στο εσωτερικό του τοίχωμα. Ουσιαστικά, σχηματίζει ένα φινίρισμα σαν γυαλί που παρέχει μια εντελώς φυσική λύση στο πρόβλημα των ποτών που λεκιάζουν το μπουκάλι ή αφήνουν πίσω τους οποιαδήποτε υπολειμματική επίγευση.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το μπουκάλι Purist Hydroflo MoFlo διαθέτει μια επίστρωση διοξειδίου του πυριτίου στο εσωτερικό του τοίχωμα. Ουσιαστικά, σχηματίζει ένα φινίρισμα σαν γυαλί που παρέχει μια εντελώς φυσική λύση στο πρόβλημα των ποτών που λεκιάζουν το μπουκάλι ή αφήνουν πίσω τους οποιαδήποτε υπολειμματική επίγευση. Αυτή η επίστρωση προστατεύει επίσης το καθαρό νερό σας από τη γεύση πλαστικού τις πολύ ζεστές μέρες, κάνοντας την εμπειρία χρήσης παρόμοια με το να πίνετε απευθείας από ένα καθαρό ποτήρι.

  • Η επίστρωση Purist προστατεύει το μπουκάλι από οσμές, λεκέδες και μούχλα για να διατηρεί το νερό και το μπουκάλι σας καθαρό.
  • Η ριτίνη της Specialized προσφέρει το πιο εύκαμπτο μπουκάλι που σχεδιάστηκε ποτέ.
  • Εργονομικός τριών πλευρών που το καθιστά εύκολο στο κράτημα και καθώς η μορφή του εφαπτεται στο χέρι.
  • Μεγάλο βιδωτό πώμα με σχεδιασμό κατά των διαρροών που είναι αρκετά ευρύ για παγάκια και μεζούρα για μείξη ποτών σε σκόνη.
  • Η νέα σχεδίαση MoFlo του πώματος παρέχει ένα ευρύ κανάλι νερού για έως και 50% μεγαλύτερη ροή σε σχέση με άλλα κορυφαία παγούρια, καθώς και βελτιωμένη λαβή.
  • Το BPA-Free πλαστικό είναι κατασκευασμένο από 100% FDA food-grade υλικά (κατάλληλα για τρόφιμα) και είναι τυπωμένο με μη διαλύτη βάση (UV Cured), με CPSC-approved μελάνι και υλικά.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση