Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 144,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Η σειρά X είναι η απόλυτη έκφραση αυτού που πιστεύουν στην NRC ότι κάθε αθλητής αξίζει από την άποψη της άνεσης, του χαμηλού βάρους, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Η κορυφαία συλλογής της NRC αποτελεί ένα νέο concept για τους ποδηλάτες.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η σειρά X είναι η απόλυτη έκφραση αυτού που πιστεύουν στην NRC ότι κάθε αθλητής αξίζει από την άποψη της άνεσης, του χαμηλού βάρους, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας. Η κορυφαία συλλογής της NRC αποτελεί ένα νέο concept για τους ποδηλάτες. Τα γυαλιά ηλίου της σειράς X αναπτύσσονται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες που εκφράζουν οι ερασιτέχνες ποδηλάτες και δοκιμάζονται από επαγγελματίες ποδηλάτες. Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία και εξοπλισμένα με φακούς από τη Zeiss.

Το έτος 1947 για πρώτη φορά ένα αεροπλάνο ξεπέρασε την ταχύτητα του ήχου στην οριζόντια πτήση: Το όνομά του ήταν X-1.

Αυτό αποτέλεσε πηγή εμνευσης για την σειρά X της NRC: Σπάζοντας κάθε φραγμό.

Ο τεχνικός φραγμός: Η χρήσης εξελιγμένων υλικών εξασφάλισε την καλύτερη ποιότητα φακών και την ενίσχυση του οπτικού πεδίου. Το πλαίσιο έγινε ελαφρύτερο με ρυθμιζόμενη γέφυρα, ενώ τα μπράτσα έχουν αποσπώμενες λαστιχένιες άκρες επιτρέποντας στον αναβάτη να κάνει τα γυαλιά του ακόμα πιο ελαφριά.

Η πιο σημαντική πρόκληση για εμάς, ωστόσο, ήταν ένα κοινό πρόβλημα που σχετίζεται με το σχεδιασμό γυαλιών: τη διαφορά στη σκέψη μεταξύ του σχεδιαστή και του τελικού χρήστη.

Ο σχεδιασμός της σειράς X βασίζεται εξ ολοκλήρου σε διάλογο με ερασιτέχνες ποδηλάτες και η φάση σχεδιασμού, η οποία συνήθως είναι η αρχή της παραγωγικής διαδικασίας, αναπτύχθηκε σύμφωνα με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά που προσδιορίζονται από εκείνους που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στην πραγματική ζωή.

Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάσαμε τα γυαλιά μας τα οποία σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε εξ ολοκλήρου με τη βοήθειά σας!

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση