Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 18,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Η μάσκα προσώπου uvex είναι μια ανθεκτική, πλένεται στο πλυντήριο στους 60° C και επομένως επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα στόματος και μύτης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μάσκα προσώπου uvex είναι μια ανθεκτική, πλένεται στο πλυντήριο στους 60° C και επομένως επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα στόματος και μύτης.

Χάρη στην ανατομική της εφαρμογή και το ρυθμιζόμενο κλιπ μύτης, η μάσκα προσώπου uvex ταιριάζει τέλεια στο περίγραμμα του προσώπου. Η καλή εφαρμογή και η χαμηλή απορρόφηση υγρασίας είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για όσους φορούν γυαλιά: ελαχιστοποιείται ή αποτρέπεται το θάμπωμα του οπτικού βοηθήματος όταν φορούν τη μάσκα προσώπου.

Οι υψηλής ποιότητας μάσκες uvex κατασκευάζονται στην ΕΕ και διατίθενται σε δύο μεγέθη:

  • S/M - περιφέρεια κεφαλιού: 51-57cm κατάλληλη για πολύ στενά έως μεσαίου μεγέθους κεφάλια (έφηβοι/ενήλικες με στενά πρόσωπα)
  • L/XL - περιφέρεια κεφαλιού: 57-61cm κατάλληλη για μεσαία-μεγάλα σχήματα κεφαλιού (ενήλικες)

Σημείωση: Δεν πρόκειται για ιατρική συσκευή. Επομένως, η μάσκα προσώπου uvex προορίζεται μόνο για ιδιωτική χρήση ως μάσκα στόματος και μύτης και δεν είναι ιατρικά πιστοποιημένη. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, η μάσκα προσώπου uvex μπορεί να μειώσει την εξάπλωση των σταγονιδίων από τον χρήστη και έτσι να προστατεύσει από τη μόλυνση από σταγονίδια.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση