Λεπτομέρειες προϊόντος

Από € 58,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Ένα πολύ ασφαλές κράνος με σκληρό κέλυφος – εφαρμόζει άψογα και προστατεύει τα δραστήρια παιδιά στις περιηγήσεις με τα σκούτερ ή τα ποδήλατά τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα πολύ ασφαλές κράνος με σκληρό κέλυφος – εφαρμόζει άψογα και προστατεύει τα δραστήρια παιδιά στις περιηγήσεις με τα σκούτερ ή τα ποδήλατά τους.

Αυτό το κράνος παρέχει εξαιρετική προστασία όταν τα πράγματα γίνουν δύσκολα! Η καινοτόμος τεχνολογία σκληρού κελύφους με 10 ανοίγματα αερισμού, το σύστημα ρύθμισης μεγέθους IAS και ο σύνδεσμος Monomatic για το δέσιμο του κράνους σάς προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών για δραστήρια παιδιά.

  • Στιβαρό κράνος με σκληρό κέλυφος με ματ φινίρισμα για δραστήρια παιδιά
  • Κλείσιμο Monomatic που μπορεί να λειτουργήσει με το ένα χέρι
  • Σύστημα ιμάντων FAS
  • 10 ανοίγματα εξαερισμού

Monomatic

Ο άντετος σύνδεσμος monomatic για το δέσιμο του κράνους ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι.

FAS

Το σύστημα Fast-Adapting-System-Webbing μπορεί εύκολα και με ακρίβεια να ρυθμιστεί στο σχήμα του κεφαλιού σας. Το κράνος παραμένει σταθερά στο κεφάλι σε όλες τις περιπτώσεις και ο ιμάντας είναι πάντα στη βέλτιστη θέση.

IAS και IAS 3D

Με το σύστημα Uvex IAS, τα κράνη μπορούν να ρυθμιστούν σε πλάτος. Άλλωστε ο καθένας έχει το κεφάλι του. Ωστόσο, τα κεφάλια διαφέρουν όχι μόνο στην περιφέρειά τους, αλλά και στο ύψος τους. Το σύστημα Uvex IAS 3D προσφέρει επομένως την πρόσθετη δυνατότητα ακριβούς προσαρμογής στο ύψος κεφαλής.

Hard Shell

Με το εξωτερικό κέλυφος με έγχυση και το εσωτερικό κέλυφος EPS, το κράνος αυτό αποτελεί έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό συνδυασμό ασφάλειας: ανθεκτικό στην κρούση εξωτερικά, απορρόφηση κραδασμών και μόνωση στο κρύο στο εσωτερικό. Αυτή η πολύπλοκη κατασκευή επιτρέπει την εγκατάσταση άρτια σχεδιασμένων ανοιγμάτων και καναλιών εξαερισμού που κλείνουν και άνεση χρήσης.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση