Λεπτομέρειες προϊόντος

Από € 39,95

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Φορέστε το κράνος uvex kid 2 και φύγατε! Εξαιρετική προστασία για τα παιδιά από το ξεκίνημά τους πάνω στο ποδήλατο!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ελαφρύ αυτό κράνος προσφέρει άριστη προστασία για παιδιά ηλικίας 1-3 ετών. Το κράνος ποδηλάτου uvex kid 2 είναι τέλειο για ανάβαση σε παιχνίδια, πατίνια, ποδήλατα ή και ταξίδια στο παιδικό κάθισμα. Έτοιμο να δεχτεί το κουμπωτό τριγωνικό λαμπάκι LED της uvex (διαθέσιμο ανεξάρτητα).

 

[IAS] Το σύστημα IAS με μια ματιά

Έχοντας το ίδιο κράνος σε δύο ίδιας περιφέρειας κεφάλια δεν συνεπάγεται μέγιστη άνεση και προστασία. Τα προηγμένο σύστημα προσαρμογής IAS παρέχει την βέλτιστη ρύθμιση σε κάθε κατεύθυνση ανεξαρτήτως του σχήματος του κεφαλιού.

 

[monomatic] Ρύθμιση με το πάτημα ενός κουμπιού

Πολλαπλών σημείων και ανατομικά σχηματισμένο το σύστημα κλειδώματος monomatic της uvex ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού με το ένα χέρι. Ο ιμάντας του πιγουνιού κάθεται πάντα άψογα στην θέση του.

 

[FAS] Εύκολο και πρακτικό

Οι ιμάντες FAS (Fast Adapting System)  μπορούν εύκολα και συνεχώς να προσαρμόζονται στο ακριβές σχήμα του κεφαλιού σας. Το κράνος μένει με ασφάλεια στο κεφάλι σας σε κάθε περίπτωση και οι ιμάντες είναι πάντα στην καλύτερη θέση.

 

[hardshell technology] Για μέγιστη προστασία από κρούσεις

Το κράνος αποτελείται από ένα χυτευτό εξωτερικό κέλυφος και ένα εσωτερικό κέλυφος EPS. Παρέχει μέγιστη προστασία κατά την πρόσκρουση και αποτελεί ένα πολύ ανθεκτικό κράνος.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση