Λεπτομέρειες προϊόντος

€ 37,00

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των €50


Η κλειδαριά U-Lock Facilo 32 παρέχει ένα ηχητικό επίπεδο βασικής προστασίας για το ποδήλατό σας. Η τεχνολογία διπλού κλειδώματος της ABUS προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια.

32/150HB230+USH


ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΤΗΣ ABUS

 

Κλειδαριές ABUS U-Locks

Η κλειδαριές U-Lock είναι κλασικές σε ότι αφορά την ασφάλεια των ποδηλάτων για πολύ καλούς λόγους. Τα συμπαγή υλικά και τα σταθερά μέρη εκτός του μηχανισμού κλειδώματος είναι ένα τα πρώτα σημεία για ισχυρότερη αντικλεπτική αντίσταση . Οι δεκαετίες εμπειρίας με τις κλειδαριές U-lock μας έχουν δώσει την εμπειρία να συνδυάζουμε τα πιο ανθεκτικά υλικά με μοναδική τεχνολογία και κατά συνέπεια μας κάνουν έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλειδαριών U-Lock. Με την ευκαιρία: οι αστυνομικές και ασφαλιστικές εταιρείες συνιστούν τη χρήση κλειδαριών U-Lock.

 

Ίσως χρειαστεί να αφήσετε το ποδήλατό σας έξω από ένα κατάστημα ή να το ασφαλίσετε σε ένα φράχτη κήπου: η κλειδαριά U-Lock Facilo 32 είναι η τέλεια λύση για καταστάσεις στις οποίες υπάρχει χαμηλός κίνδυνος κλοπής ή ποδηλάτων χαμηλότερου κόστους.

Υλικά υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής: ακόμη και η οικονομική σειρά των κλειδαριών ποδηλάτων ABUS ενσωματώνει κύλινδρο υψηλής ποιότητας που διαθέτει τεχνολογία διπλού κλειδώματος. Αυτό σημαίνει ότι το άγκιστρο από σκληρυμένο ατσάλι πάχους 12mm κλειδώνει δύο φορές μέσα στο κύριο σώμα για πρόσθετη προστασία από τους κλέφτες που προσπαθούν να το ανοίξουν με τις συνηθισμένες μεθόδους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κλειδαριές U-Locks συνιστώνται από την αστυνομία ως την πιο αξιόπιστη λύση προστασίας από την κλοπή ποδηλάτων.

 

Τεχνολογία:

  • Σκληρυμένο ατσάλινο άγκιστρο πάχους 12 mm
  • Κορυφαίας ποιότητας κύλινδρος κλειδώματος ABUS
  • Περίβλημα PVC για να αποφεύγονται ζημιές στο χρώμα του ποδηλάτου
  • Επίπεδο Ασφάλειας: 7

 

Λειτουργία και χρήση:

  • Βασική προστασία σε καταστάσεις όπου ο κίνδυνος κλοπής είναι χαμηλός
  • Ιδανικό για κλείδωμα ποδηλάτων χαμηλού κόστους
  • Όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος του αγκίστρου, τόσο πιο εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κλειδώσει ένα ποδήλατο σε ένα σταθερό σημείο

 

Μεταφορά:

  • Στήριγμα γενικής χρήσης USH 32 που είναι εύκολο να συνδεθεί σε σωλήνες με διάμετρο 15 - 35 mm

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε για να αξιολογήσετε. Σύνδεση